Κυριακη 15 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Καταγγελίες Για Ύποπτο ΙΧ Που Πλησιάσε 11χρονο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσπάθησαν να προσεγγίσουν μαθητή λίγο πριν φτάσει σπίτι του μετά το σχολείο 

 

 

Τρόμος στη Νέα Ιωνία. Μεσήλικας, πιθανότητα Ελληνας, κυνήγησε με άγνωστο σκοπό 11χρονο μαθητή Δημοτικού Σχολείου μέρα μεσημέρι, μετά τα σχολικά μαθήματα και ενώ ο μικρούλης βρισκόταν πια σε απόσταση αναπνοής από την πολυκατοικία της οικογένειάς του κατά την επιστροφή, όταν ο μαθητής αρνήθηκε να υπακούσει στον ξένο και το φίλο του που επέβαιναν σε Ι.Χ. και του ζήτησαν να …πάρει χρήματα για να ψωνίσει κάτι πράγματα που ήθελαν.

 

 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στη 1.40 το μεσημέρι. Ο εντεκάχρονος μόλις είχε τελειώσει τα μαθήματά του στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και πήρε το δρόμο της επιστροφής παρέα με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και άλλα παιδιά της γειτονιάς.

 

 

 

Ο δρόμος του παιδιού με την παρέα χώρισε στα 100 μέτρα από την πολυκατοικία του σπιτιού του. Σε απόσταση αναπνοής σχεδόν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο μαθητής αντιλήφθηκε την παρουσία ενός αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο σχεδόν μπροστά από την πυλωτή και μέσα βρίσκονταν δύο άνδρες.

 

 

 

Ο συνοδηγός έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο και φώναξε το μαθητή να πάει προς το μέρος του για να του δώσει κάτι χρήματα, όπως είπε, να τους αγοράσει κάτι ψώνια που ήθελαν.

 

 

 

Ο μαθητής αρνήθηκε και συνέχισε το δρόμο για την πολυκατοικία όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε τον οδηγό να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και να τον ακολουθεί.

 

 

 

Ο 11χρονος άρχισε να τρέχει, ενώ ο άγνωστος άνδρας τον κυνηγούσε και ευτυχώς ο μικρούλης κατάφερε να φτάσει στην πολυκατοικία, να κλείσει την πόρτα πίσω του και να μπει στο σπίτι πριν ο ξένος τον προλάβει.

 

 

 

Ο ίδιος και η οικογένειά του δεν μπορούσαν ακόμη να φανταστούν τι θα επακολουθούσε αν ο άγνωστος άνδρας προλάβαινε το παιδί. Η γειτονιά ολόκληρη, το σχολείο δεν μπορούν να διανοηθούν ακόμη την τροπή που πήρε η επιστροφή στο σπίτι από το σχολείο.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικό πρόσωπο, ο πατέρας του παιδιού, που εκείνη την ώρα απουσίαζε στη δουλειά, έφτασε στο σπίτι ένα τέταρτο της ώρας μετά και αναζήτησε τους άνδρες για να ζητήσει εξηγήσεις, όμως το αυτοκίνητο «έγινε καπνός».

 

 

 

Πάντως, η περίεργη κίνηση του Ι.Χ. στη γειτονιά έγινε αντιληπτή από περίοικο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στο εσωτερικό υπήρχαν δύο άγνωστοι για τη γειτονιά άνδρες, πιθανότητα μεσήλικες.

 

 

 

Το περιστατικό αναστάτωσε τη γειτονιά αλλά και τη σχολική κοινότητα. Μάλιστα, μεθαύριο Δευτέρα, στις 6.30 το απόγευμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ενημερωτικό περιεχόμενο.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία από τους ίδιους τους γονείς του παιδιού.

 

Πηγή: taxydromos.gr

 

Ετικέτες αγορι    υποπτος    καταγγελία    Βόλος   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήταν ''Μπουμπούκια'' Και Οι Τρεις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΚαταγγελίες Για Ύποπτο ΙΧ Που Πλησιάσε 11χρονο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων