Δευτερα 16 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Λαρισαίες Υποψήφιες Περνούν Από Κάστινγκ Για Τον 2ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς -ΒΙΝΤΕΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάτι λιγότερο από 20 μέρες έμειναν για την ανακοίνωση των φιναλίστ του 2ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς !

Στις 9 Οκτωβρίου έλαβε χώρα ο 1ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς στην Αγριά Βόλου, όπου 12 πανέμορφα κορίτσια συναγωνίσθηκαν για τους μεγάλους τίτλους της ελληνικής περιφέρειας. Σταρ Θεσσαλία 2014 αναδείχθηκε η 20χρονη Αρετή Κατσούδα, φοιτήτρια ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, Μις Θεσσαλία 2014 η 18χρονη Άννα Αμανατίδου, ενώ Μις Γιανγκ η 17χρονη Σήλια Κανέλλου.Μετά την άκρως πετυχημένη 1η χρονια του Θεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς η Διοργανώτρια Ευαγγελία Γκίκα και η ομάδα της συνεχίζει και ανεβάζει τον πήχη για το 2015! Το 1ο Casting για τον ετήσιο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Thessaly & Miss Teen Thessaly 2015 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Βόλου την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο συνεδριακό χώρο του Philippos Hotel . Από την διαδικασία ξεχώρισαν οι πρώτες κοπέλες που θα συμμετέχουν στην επομένη φάση του διαγωνισμού. Το 2ο και τελευταίο Casting θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Λάρισας την Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 11.30 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Metropol που βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας. 

Όσες λοιπόν είναι από 16 έως 25 ετών και διαθέτουν δυνατό σώμα και πνεύμα αλλά και ονειρεύονται παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού ομορφιάς και να δοκιμάσουν την τύχη τους εώς τις 25.3.

 

Πολυμέσα

Κατηγορία Life & Style
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 17:18

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΛαρισαίες Υποψήφιες Περνούν Από Κάστινγκ Για Τον 2ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς -ΒΙΝΤΕΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων