Κυριακη 5 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Ψοφάει'' Για Πίτες...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παρουσία Αγοραστού με ευχές για … «Καλό Πάσχα»

Μπορεί όλα τα Τμήματα των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων να έχουν κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ωστόσο υπήρχε απαίτηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να γίνει και μια κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε …ενιαίο κλίμα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λόγω προφανώς της παρουσίας του κ. Αγοραστού, υπήρξε πλήθος εργαζομένων που συμμετείχαν στην εκδήλωση σε αντίθεση με άλλες χρονιές που «εξαφάνισαν» τις 5 πίτες και τα αναψυκτικά…

Ο κ. Αγοραστός, μπήκε μέσα στο πλήθος και άρχισε τις χειραψίες με τους εργαζόμενους, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος Νάσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε και … «Καλό Πάσχα» στους εργαζόμενους που τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που έχει μαζί τους, λέγοντας «εσείς μας βοηθήσατε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός που ευχήθηκε «πάνω από όλα υγεία γιατί όλα τα άλλα γίνονται», ζήτησε «πίστη, αγάπη, αλληλεγγύη και προσήλωση στους στόχους που έχουν τεθεί» και πρόσθεσε «είμαστε ευγνώμονες απέναντί σας γιατί με την βοήθεια σας υπήρξαν 280 έργα, 331 επενδύσεις και 410 εκ. ευρώ για τον Νομό Τρικάλων για την ολοκλήρωση ημιτελών έργων που ΄΄καρκινοβατούσαν΄΄ δεκαετίες, που λύσαμε προβλήματα και με συνεργασία με λίγα κάναμε πολλά» και συνέχισε λέγοντας «Συγκρουστήκαμε για το καλό των Θεσσαλών, διεκδικούμε το δικαίωμα στο λάθος όχι στην απραξία, δεν σκύψαμε το κεφάλι στα δύσκολα και ούτε θα το κάνουμε σε αυτά που έρχονται και χάρη και σε εσάς η Θεσσαλία είναι η Περιφέρεια με περισσότερες προσλήψεις από ότι απολύσεις με τα σημερινά στοιχεία του ΟΑΕΔ».

Ο κ. Αγοραστός έριξε και … «μπηχτή» λέγοντας «η αλήθεια φαίνεται και με αυτή είμαστε, το ψέμα έχει ΄΄κοντά ποδάρια΄΄. Είμαστε ΄΄απέναντι΄΄ σε πρακτικές εναντίον των Θεσσαλών και τους ενοχλεί που πορευόμαστε με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Ενωμένοι παραμένουμε και δημιουργούμε …θαύματα γιατί διασπασμένοι θα δημιουργήσουμε …τραύματα».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην «αποψίλωση» της Περιφέρειας Θεσσαλίας από πλευράς προσωπικού, λέγοντας «Είχαμε μείωση προσωπικού κατά 40% και δεν βλέπουμε ηλικιακή ανανέωση του προσωπικού όταν είμαστε το ΄΄αποκούμπι΄΄ των πολιτών και δεν θα αφήσουμε αυτό να χαθεί και θα βγαίνουμε μπροστά και θα αναλαμβάνουμε ευθύνες, δεν κρυβόμαστε».

Το φλουρί της …κεντρικής πίτας, «έπεσε» στο κομμάτι του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, ενώ για τις άλλες 4 πίτες, ο κ. Μιχαλάκης, ήταν … «σφίγγα» στο τι αντιστοιχούν, λέγοντας «θα τα πούμε… μεταξύ μας»…

Πηγή: trikalanews.gr

Ετικέτες Τρίκαλα    κοπή πίτας    Αγοραστός   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING: Νομοθέτηση Τώρα! Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Ριζικές Aλλαγές Kαι Όχι «Μερεμέτια» Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλια''Ψοφάει'' Για Πίτες... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων