Τεταρτη 16 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας Ο Νίκος Πουτσιάκας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Πουτσιάκας στο πλαίσιο

της περιοδείας του στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη και την δ/ντρια του κέντρου κ. Βελεσιώτου για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δομή και για το ότι οι 14 εργαζόμενες παραμένουν για 9 μήνες απλήρωτες, ενώ τώρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. 

Όπως τόνισαν στον κ. Πουτσιάκα τους 9 αυτούς μήνες, το ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ, λειτούργησε βασιζόμενο στα στελέχη του, τα οποία το κράτησαν ανοιχτό συνεχίζοντας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους «εθελοντικά». Σε μια περίοδο αντικειμενικά δύσκολη και επώδυνη για τους πολίτες, κάποιοι αφαιρούν υποστηρίζουν την παροχή των σημαντικών υπηρεσιών του κέντρου και οδηγούν σε αδιέξοδο τους ωφελούμενους αυτών των υπηρεσιών και σε εξαθλίωση τις εργαζόμενες και τις οικογένειες τους. Αυτό που ζήτησαν οι εργαζόμενες, είναι το κέντρο να μείνει ανοιχτό, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει είναι πολύτιμες, μοναδικές και απολύτως απαραίτητες στην Καρδίτσα.  

Θέση της Οικολογικής Θεσσαλίας είναι να στηριχθεί άμεσα το κέντρο γυναικών και να ενισχυθεί περαιτέρω, καθώς λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και υλοποιεί σειρά προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων με αποτέλεσμα αν δεν επιλυθεί το ζήτημα υπάρχει κίνδυνος απώλειας κοινοτικών πόρων και στέρηση της δυνατότητας παροχής σημαντικότατων υπηρεσιών σε πολίτες της περιοχής. 

Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 13:02

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΣτο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας Ο Νίκος Πουτσιάκας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων