Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1

Μαϊ 19, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανατροπή Champions League για Αστέρα που νίκησε με 2-1 στην Τρίπολη τον Ατρόμητο που προηγήθηκε με Ναπολεόνι (22'),

αλλά «πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες και την απώλεια αυτοσυγκέντρωσης!

Βέβαια, στην ανατροπή του Αστέρα μπορεί να πει κάποιος πως έπαιξε ρόλο με την απόφαση του στο 40' και ο ρέφερι, Μιχάλης Κουκουλάκης. Διότι ο Ηρακλειώτης ρέφερι έδωσε ένα πέναλτι που για πολλούς είναι «δώρο» βάσει του τρόπου που η μπάλα χτύπησε στα χέρια του Γιαννούλη στην κεφαλιά του Σανκαρέ.

Πως παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες

Με 4-5-1 παρέταξε τον Ατρόμητο στην Τρίπολη ο Γιώργος Παράσχος. Οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης ήταν από δεξιά προς αριστερά η τετράδα της άμυνας με τους Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία να αποτελούν το δίδυμο των χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα κινούνται οι Δημούτσος (δεξιά), Σουμπίνιο (άξονα), Μπρίτο (αριστερά). Ετσι ο μοναδικός προωθημένος ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Οσο για τους οικοδεσπότες, παρατάχθηκαν στο ματς με το αγαπημένο τους 4-2-3-1. Ο Τσαμπούρης με τον Κοντοέ έπαιξαν στις πτέρυγες με τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη να κινούνται στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, οι Ουσέρο, Αλβάρες αποτέλεσαν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, ενώ οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ράγιος βρίσκονταν πίσω από τον Καλαντζή.

Προηγήθηκε ο καλύτερος Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Επαιζε με έναν τρόπο που νόμιζε κανείς πως αυτός ήταν ο γηπεδούχος.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε την κατοχή, έλεγχε το ρυθμό και στο 8' έφθασε μία ανάσα από το γκολ. Ηταν η ευκαιρία του Σουμπίνιο, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πλάσαρε τεχνικά, ωραία, όμως η μπάλα και ο Φούλοπ δεν του έκαναν το χατίρι με το 0-0 να παραμένει.

Ο χρόνος περνούσε, το 0-0 παρέμενε με το σκηνικό να μην αλλάζει. Ο Αστέρας δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, την ώρα που ο Ατρόμητος έλεγχε το ρυθμό και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Η αίσθηση πως γηπεδούχοι ήταν οι Περιστεριώτες και όχι οι Αρκάδες παρέμενε…

Και ο Ατρόμητος ανταμείφθηκε στο 22'. Ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη συνεννόηση ανάμεσα στον Σανκαρέ και τον Αλβάρες και με σουτ-κεραυνό νίκησε τον Φούλοπ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Δυο απίστευτες ευκαιρίες από Σουμπίνιο

Ο Ατρόμητος δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι, έψαξε το 2ο γκολ και σε διάστημα ενός δίλεπτου είδε τον Σουμπίνιο να χάνει δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 32' ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε φάουλ που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34' μετά από ασίστ του Ναπολεόνι βρέθηκε απέναντι από τον Φούλοπ, όμως πλάσαρε με το αριστερό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Είδε πέναλτι ο Κουκουλάκης, εύστοχος ο Ράγιος

Το 1-0 παρέμενε και στο 40' ο Ατρόμητος πλήρωσε το τίμημα των χαμένων ευκαιριών με δώρο, βέβαια, Κουκουκάλη. Ο Ηρακλειώτης ρέφερι είδε πέναλτι σε κεφαλιά του Σανκαρέ με την μπάλα ναι μεν να χτυπά στα χέρια του Γιαννούλη με την παράβαση, ωστόσο να είναι ακούσια με συνέπεια η ορθότητα της διαιτητικής απόφασης να σηκώνει συζήτηση. Ετσι στο 41' κόντρα στη ροή του ματς ήρθε ο Ράγιος με εύστοχο χτύπημα από την άσπρη βούλα να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Αρκάδες. Ένα αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

2-1 με Καλαντζή για τον βελτιωμένο Αστέρα

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Τσιώλης βλέποντας τα προβλήματα της ομάδας του στο κέντρο σε συνδυασμό με την άσχημη μέρα του Αλβάρες πέρασε στη θέση του τον Φραγκουλάκη και προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση. Και εν μέρει τα κατάφερε. Ο Αστέρας δεν είχε την κάκιστη εικόνα του πρώτου 45λεπτου. Ηταν, σαφέστατα, πιο βελτιωμένος με τον Ατρόμητο ναι μεν να μην έχει την αύρα και τον ενθουσιασμό του ειδικά του πρώτου 35λεπτου, αλλά σαφέστατα να διατηρεί καλά στάνταρ στην απόδοση του.

Όλα αυτά, όμως, ίσχυαν μέχρι το 60'. Διότι μετά από κείνο το χρονικό σημείο ο Ατρόμητος απώλεσε τη συγκέντρωση και τη συνοχή του στην άμυνα με συνέπεια να το πληρώσει στο 62' Ο Ράγιος έκανε μπαλιά-τρύπα στον Καλαντζή, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε τον Ράντμαν και έκανε το 2-1 υπέρ του Αστέρα που ανταμειβόταν για τη βελτίωση που παρουσίασε στο παιχνίδι του με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τον Αστέρα κυρίως με στημένα, όμως το 2-2 δεν ήρθε ποτέ με τους Αρκάδες να παίρνουν τη νίκη και να βρίσκονται, πλέον, στη 2η θέση των play off για το εισιτήριο του Champions League.

ΣΚΟΡΕΡ: 41' πέναλτι Ράγιος, 62' Καλαντζής - 22' Ναπολεόνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 31' Κοντοές, 74' Τσαμπούρης – 40' Γιαννούλης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο, Αλβάρες (46' Φραγκουλάκης), Ναβάρο (79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Ράγιος (70' Μπακασέτας), Καλαντζής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (61' Ουντότζι), Δημούτσος (77' Κούτσι), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (68' Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο.

 

Πηγή: sentragoal.gr

Ετικέτες Super League    play off    τρίπολη    ατρόμητος   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1 Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων