Πεμπτη 1 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Καλώς Τα Παιδιά, 3-0! ''Χόρευε'' Στο Βρεγμένο Τερέν Η ΑΕΛ - Mατθαίου Μαρουκάκη Το... Σκοράρισμα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ονειρεμένη αρχή για την ομάδα της ΑΕΛ καθώς στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Football League έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο

και επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Λαμία δείχνοντας τα δόντια της από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. MVP ο Ματθαίος Μαρουκάκης που με δύο γκολ (17′, 41) καθάρισε την.. μπουγάδα στην πρώτη του συμμετοχή με τους “βυσσινί” και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Γιώργο Μπουντόπουλο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.


Μοιράσμενο τέταρτο…

ΑΕΛ και Λαμία αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον αγωνιστικό χώρο να παίζει και αυτός το ρόλο του σε αυτή την αρχή. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την ΑΕΛ στο 11′ όταν μετά από οργανωμένη επίθεση η μπάλα κατέληξε στον Γιώργο Μπουντόπουλο αυτός σούταρε από τον άξονα, ο Ρίζος απέκρουσε με δυσκολία και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Λαμίας έδιωξαν σε κόρνερ.


Ξεκίνημα με γκολ για Μαρουκάκη

Η ΑΕΛ μετά το τέταρτο άρχισε να πατά πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να βγάλει αρκετούς αυτοματισμούς.
Στο 16′ ο Λαμπρόπουλος βγήκε μόνος του από δεξιά, έκανε την αλλαγή παιχνιδιού για τον Μονιάκη αυτός με την μία έστρωσε στον Ουρτάδο, ωστόσο το σουτ του Βενεζουελάνου κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας.
Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 18′ όταν ο Μονιάκης από αριστερά πάσαρε στον Μπουντόπουλο στον άξονα, ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΛ βρήκε χώρο, σούταρε δυνατά, ο Ρίζος δεν κατάφερε να μπλοκάρει εκεί και ο Μαρουκάκης δεν τον συγχώρεσε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η Λαμία κατέγραψε την πρώτη της ευκαιρία στο 29′ όταν ο Καραγιάννης βρέθηκε αμαρκάριστος με τη μπάλα στη μικρή περιοχή ο Νικολακάκης με τάκλιν πρόλαβε να παρέμβει στο σουτ και να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ.



Ο Μαρουκάκης όπλισε ξανά…

Το 1-0 δεν έφτανε σε καμία περίπτωση στους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς που πίεζαν συνεχώς και για δεύτερο τέρμα.
Στο 41′ ο Μονιάκης από τα αριστερά βρήκε τον Ουρτάδο μέσα στην περιοχή της Λαμίας, που ανάμεσα σε τρεις παίκτες συγκράτησε ωραία τη μπάλα και με πλάτη στο τέρμα, έστρωσε έξω από την περιοχή στον Μαρουκάκη που με ένα εντυπωσιακό σουτ διπλασίασε τα τέρματά του. Με την κερκίδα να έχει ζεσταθεί για τα καλά δείχνοντας την ικανοποίηση της με το χειροκρότημα της έληξε και το πρώτο ημίχρονο με το 2-0 υπέρ της ΑΕΛ.


Απίστευτη ευκαιρία για το 3-0 και αριθμητικό πλεονέκτημα!

Στο ίδιο τέμπο οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς και στο δεύτερο ημίχρονο. Η κυκλοφορία μπάλας παρέμεινε καλή και μάλιστα πιο συχνή σε λεπτά σε σχέση με το πρώτο με σκοπό να διατηρηθεί περισσότερο η μπάλα στους γηπεδούχους.

Στο 54 η ΑΕΛ είχε και ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της. Ο Ρίζος κράτησε παραπάνω τη μπάλα απ’ όσο έπρεπε, ο Μαρουκάκης έδειξε αρκετά καλά αντανακλαστικά μιας και τον πίεσε έγκαιρα και του κλεψε τη μπάλα. Ο σέντερ φορ των “βυσσινί” στη συνέχεια βρήκε αμέσως τον Ουρτάδο που είχε μπροστά του μόνο τον Λεάντρο, το σουτ όμως του επιτελικού μέσου της ΑΕΛ έπεσε πάνω στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ενώ στην συνέχεια ο Αναστασόπουλος δεν βρήκε τέρμα. Στο 58′ η Λαμία αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα μιας και ο Ενγκουέμ είδε την δεύτερη κίτρινη (δικαιολογήμενα) του Φωτιάδη και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.




Αλλαγή συστήματος, αποθέωση Μαρουκάκη και ευκαιρίες…

Η συνέχεια είχε και πάλι πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους. Στο 63′ ο Μαρουκάκης βγήκε μόνος του έξω δεξιά, έκανε τη συρτή σέντρα, ο Ζουλιώτης απομάκρυνε ασταθώς, η μπάλα στρώθηκε στον Νικολακάκη όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70′ ο Καπός έκλεψε τη μπάλα από τον Τσαμούρη, ο Μαρουκάκης στη συνέχεια έστρωσε στον Λαμπρόπουλο το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ρίζος.

Ο Ντόστανιτς ανακάτεψε την τράπουλα στη συνέχεια αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 παιρνώντας στη θέση του Ουρτάδο τον Καπό αλλά και τον Μπόγιοβιτς στη θέση του MVP Μαρουκάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λημνιός επιθετικός καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους βρέθηκαν στο AEl FC ARENA.


Πρώτη “Κούτσια”, έσβησαν οι μηχανές και 3-0

Νωρίς έκλεισε τις αλλαγές ο Ράτκο Ντόστανιτς που πέρασε και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό στη θέση του Ροβίθη. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την ΑΕΛ, όμως το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την ολοκλήρωση του 90ου λεπτού με τον Καπό να βρίσκει διαγώνια τον Μπόγιοβιτς αυτός με μία στον Κουτσιανικούλη που σούταρε με τη μία αλλά η μπάλα δεν του κανε το χατίρι προσκούοντας στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Γιώργο Μπουντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τους οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν στο τέλος μια σπουδαία νίκη.

 



Οι Συνθέσεις
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης(75′ Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο(66′ Καπός), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης(71′ Μπόγιοβιτς).
ΠΑΣ Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης(81′ Πίντο), Κοτσώνης, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σαλιγαδάρκης, Ενγκουέμ, Τζόκιτς (56′ Καραλής), Σερζινιο, Νεόφυτος, Καραγιάννης(62′ Τριανταφυλλάκος).
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Μωυσιάδης (Γρεβενών).

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    AEL FC ARENA    λαμία   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Η ''Απομείωση'' Του Χρέους Κατά Τσίπρα! Του Απόστολου Παπαπαρίση
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚαλώς Τα Παιδιά, 3-0! ''Χόρευε'' Στο Βρεγμένο Τερέν Η ΑΕΛ - Mατθαίου Μαρουκάκη Το... Σκοράρισμα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων