Παρασκευη 28 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Νίκη Της ΑΕΛ Και Βραβεύσεις!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επιτυχημένο και το πέμπτο φιλικό της ΑΕΛ, που επικράτησε στο Στάδιο των Φαρσάλων με 0-2 επί του τοπικού Αχιλλέα, με τα γκολ να μπαίνουν στο

πρώτο μέρος από τους Μπουντόπουλο και Πάτο.

 

Καλύτερη η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος που δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ στη επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά έπειτα και από τις βραβεύσεις που προηγήθηκαν στην ανάπαυλα. Ακόμα ένα παιχνίδι για τους “βυσσινί” που δοκίμασαν να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο με τους παίκτες που πήραν συμμετοχή να είναι αυτοί που δεν αγωνίστηκαν βασικοί με το παιχνίδι στη Νίκη. Στον αντίποδα ο Αχιλλέας Φαρσάλων προετοιμάζεται για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

 

Γκολ από τα… αποδυτήρια για την ΑΕΛ που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπουντόπουλος με ένα ωραίο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Κουτσουκέρα για το 0-1.

Για να ακολουθήσουν ακόμα δυο φάσεις για τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια. Αρχικά στο 16’ σουτ του σκόρερ βρήκε σε αντίπαλο για να περάσει κόρνερ, ενώ στο 22’ μετά από μακρινή διαγώνια μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Πάτο, που δοκίμασε και το σουτ από αριστερά αλλά δεν βρήκε στόχο και κατέληξε άουτ.

 

 

 

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού τα γκολ έγιναν δύο για τους «βυσσινί». Στο 31’ γρήγορη αντεπίθεση από τα δεξιά, ο Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε συρτή σέντρα εκεί όπου ο Πάτο με προβολή δεν αστόχησε για το 0-2. Σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

 

 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μετά τις βραβεύσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν. Αλλά με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αρκετά “κρύες” και να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Πάντως το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, Αντώνης Καμπλιώνης έδειξε αρκετά θετικά δείγματα.

 

 

Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ήρθε αργά, όταν στο 79′ οι Αναστασόπουλος, Ροβίθης και Χοτζάλι συνδυάστηκαν όμορφα για να καταλήξει στα πόδια του Ουρτάδο που σούταρε όμως πάνω στον Γκικούδη που δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Ενώ στο 81′ το σουτ του Μπανούση πέρασε άουτ με το τελικό σκορ να μην αλλάζει όμως ποτέ.

 

Οι Συνθέσεις

 

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Φιλιππούλης, Καραμπούζης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Μπλατσέρι, Κουρούμαλος, Μαλάκος, Βούλγαρης.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Γκικούδης, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος, Ζαγγανάς, Ξυνογαλάς, Τλούπας, Αναγνώστης, Τσούλης, Κατσανάκης

 

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Πατσογιώργος, Μασούρας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Οικονομόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Μπουντόπουλος, Πάτο.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Ουρτάδο, Καμπλιώνης.

Πηγή: larissasportnews.gr

 

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη    βραβεύσεις    φιλικό   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΝίκη Της ΑΕΛ Και Βραβεύσεις! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων