Σαββατο 29 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αυτά Είναι Τα Διαρκείας Της ΑΕΛ - Τιμές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, με το σύνθημα να είναι “όλοι μαζί!”. Η

εκδήλωση έλαβε μέρος στο χώρο του Δημαρχείου και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από κοινού, από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννης και τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

 

Ο Απόστολος Καλογιάννης υποδέχθηκε τον Αλέξη Κούγια σαν νέο ιδιοκτήτη της ομάδα της Λάρισας και συνέχισε αναφερόμενος στα εισιτήρια διαρκείας και τις δυσκολίες τις κοινωνίας. Αναφέρθηκε δε σε κοινές δράσεις που θα προσπαθήσει να πράξει ο Δήμος με την ομάδα με τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο. Στο τέλος έκλεισε λέγοντας πως θα είναι δίπλα στην ομάδα. Πάντως ο δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε και στη διαφωνία που είχε στο παρελθόν για την κατασκευή του AEL FC Arena στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά πως στο σήμερα είναι τιμή του που η ομάδα θα επιστρέψει εκεί.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας, που τόνισε πόσο σημαντική είναι η δράση και η σύμπραξη της ομάδας με τα κοινά. Μάλιστα κατά τον νέο ιδιοκτήτη αναφέρθηκε πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, ενώ στάθηκε ακόμα μία φορά στο όραμά του για την πόλη της Λάρισας και την ομάδα. Ενώ στην ερώτηση που δέχθηκε ποιος είναι ο στόχος στα εισιτήρια, απάντησε δίχως χωρίς σκέψη να είναι όλη η χωρητικότητα του γηπέδου, συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν είναι Ολυμπιακός να συμπληρώσει 18.000 διαρκείας.

 

Στην παρουσίαση, «έκλεισε» και επίσημα η επιστροφή της ομάδας στο AEL FC Arena, με τα εισιτήρια διαρκείας να είναι απλά με το σήμα της πόλη. Οι αγώνες υπολογίστηκαν από την ΠΑΕ στους 25 (πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικών) και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας, με τις τιμές, που χωρίζονται σε VVIP, της δυτικής και ανατολικής κερκίδας και τέλος αυτά στα πέταλα, ενώ και τις επιμέρους υποκατηγορίες για γυναίκες, παιδιά, φοιτητές, ανέργους, αλλά και τον τρόπο πληρωμής τους.

 

Αναλυτικά οι κατηγορίες και οι τιμές:

 

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    διαρκειας   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑυτά Είναι Τα Διαρκείας Της ΑΕΛ - Τιμές Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων