Κυριακη 31 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κέρδισε Τον Καρκίνο, Όχι Την Νιούκαστλ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιονάς Γκουτιέρες, μολονότι εκείνος πέτυχε το γκολ

που οριστικοποίησε την παραμονή της στην Premier League!

Είναι ένας ήρωας της ζωής. Ένας αληθινός μαχητής. Όχι μόνο κέρδισε τον καρκίνο, αλλά επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους διαψεύδοντας τους γιατρούς. Κι όχι μόνο αυτό. Δικό του γκολ στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Γουέστ Χαμ επικύρωσε την σωτηρία της Νιούκαστλ. Ποιό ήταν το «ευχαριστώ» από τις «καρακάξες»; Η ανακοίνωση τους πως δεν επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου, το οποίο έληγε το καλοκαίρι.

Με μία κρύα, ανακοίνωση ο αγγλικός σύλλογος αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο, ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει τα συμβόλαια τόσο του Γιόνας Γκουτιέρες, όσο και του Ράιαν Τέιλορ. Ο Αργεντινός αποχαιρετά την Νιούκαστλ μετά από 7 χρόνια και 205 εμφανίσεις (12 γκολ), ωστόσο η κίνηση αυτή από τον αγγλικό σύλλογο μόνο ερωτηματικά προκαλεί απέναντι σε έναν άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να φορέσει και πάλι την φανέλα του, κερδίζοντας την δυσκολότερη μάχη της ζωής του, αλλά όχι την εμπιστοσύνη της ομάδας του.

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚέρδισε Τον Καρκίνο, Όχι Την Νιούκαστλ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων