Κυριακη 31 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Το Τελευταίο Έργο Του Τζανακούλη Στο Έλεος Των Χορταριών! Κυκλικός Κόμβος-''Ζούγκλα'' Στο Κέντρο Της Λάρισας... (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πήρε το όνομα ''Ρίμπνικ'' προς τιμήν της αδελφοποιημένης με τη Λάρισα πολωνικής πόλης στην οποία μάλιστα πάει ο Καλογιάννης σε 15 μέρες!

Ήταν το τελευταίο έργο που εγκαινίασε ο Κώστας Τζανακούλης, δύο μέρες πριν παραδώσει το δήμο στον Απόστολο Καλογιάννη... Τότε στις 29 Αυγούστου του 2014, πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα αφού είχε έρθει και αντιπροσωπεία με ''αδέλφια'' από το Ρίμπνικ, δώσαμε το όνομα της πολωνικής πόλης στον κυκλικό κόμβο (αγγλιστί round about) που βρίσκεται μεταξύ των οδών Κίρκης, Ναυαρίνου και Μανδηλαρα.

9 μήνες μετά τον έχουν ''φάει'' τα χορτάρια τον κόμβο! Το παρατήρησε αναγνώστης της press-a ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες (μαζί με αυτή των εγκαινίων με Τζανακούλη και Πολωνούς) και σημειώνει χαρακτηριστικά:

''Στις 11 Ιουνίου αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαιων με επικεφαλής το Δήμαρχο θα βρεθεί στο Rybnik την αδελφοποιημένη πόλη με τη Λάρισα στην Πολωνία. Καλο θα ήταν να μη δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκεται σημερα ο κόμβος του Rybnik στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου που είχε παραδοθεί με τιμές και πανηγύρια και παρουσία της αντιδημάρχου της Πολωνικής πόλης ... Καλημέρα!''

Εντάξει, έχουμε δύο βδομάδες μπροστά μας μέχρι το ταξιδάκι στην Πολωνιά για να το ''ξεχορταριάσουμε''... Εκτός και αν περιμένουμε να γίνει ''εργοτάξιο'' η Λάρισα και να κερδίσουμε την Πολιτιστική Πρωτεύουσα!

ΥΓ. Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος με τα χορτάρια! Ποιος Σερραίος που σκοτώνει φίδια και έγινε viral στο διαδίκτυο; Όπου να 'ναι θα δούμε Λαρισαίους να τον ξεπερνάν!


 

 

Ετικέτες Κόμβος    Λάρισα    ριμπνικ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤο Τελευταίο Έργο Του Τζανακούλη Στο Έλεος Των Χορταριών! Κυκλικός Κόμβος-''Ζούγκλα'' Στο Κέντρο Της Λάρισας... (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων