Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Απολογήθηκε Η ΑΕΛ Για Τη Διακοπή Στο Καυταντζόγλειο... Απίστευτες Ατάκες Ενώπιον Του Αθλητικού Δικαστή!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε τη Δευτέρα (20/04) η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να απολογηθεί για τη 10λεπτη διακοπή του αγώνα

με τον Ηρακλή. Στον αθλητικό δικαστή βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Νίκος Μπαλατσούκας, μαζί με το νομικό εκπρόσωπο, Αργύρη Λίβα, προκειμένου να απολογηθούν για τη 10λεπτη διακοπή του αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το flnews.gr μετέφερε το τι έγινε. Οι εντάσεις δεν έλειψαν μεταξύ του προέδρου της επιτροπής και του νομικού εκπροσώπου, Αργύρη Λίβα, γιατί η έδρα έδειξε... ζήλο για να μάθει λεπτομέρειες!

Ο δικαστής αρχικά ρώτησε τον Μπαλατσούκα τι έχει να πει για τη διαμάχη του Σούλη Παπαδόπουλου με τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη. «Είχαν απλά μία λεκτική αντιπαράθεση», υποστήριξε το στέλεχος των «βυσσινί» και ακολούθως ρωτήθηκε, γιατί το ματς διεκόπη για 10 λεπτά. Όπως υποστήριξε ο Μπαλατσούκας: «Οι ποδοσφαιριστές ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση μετά το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας και οι άνθρωποι από τους πάγκους μπήκαν να τους χωρίσουν».

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Μπαλατσούκας για την αναφορά στο φύλλο αγώνα ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Σωτήρης Μάρκου είπε προς τον διαιτητή: «Θα τα πούμε έξω», απάντησε: «Ζήτησαν το λόγο οι ποδοσφαιριστές, γιατί η απόφασή του είναι εσφαλμένη. Είχαν πιάσει διάλογο με τον διαιτητή και δεν απομακρύνονταν». Ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε: «Και οι παράγοντες τι είναι; Διαιτητές;», με τον Λίβα να λέει προς την έδρα: «Καλύτερα να σφύριζαν οι παράγοντες κύριε πρόεδρε...».
O δικαστής δεν πήρε την απάντηση που ήθελε και συνέχισε να ρωτά: «Τι εννοούσε όταν έλεγε θα τα πούμε έξω; Αυτό δεν είναι απειλή;». Και ο Μπαλατσούκας απάντησε: «Έλεγε θα τα πούμε έξω για να τους ηρεμήσει και να συνεχιστεί το παιχνίδι. Είχαν μπει οι αναπληρωματικοί και δεν έβγαιναν. Είχε μπει και ο Δεληζήσης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την αποβολή του στο πέναλτι».

«Εδώ λέει ότι παράγοντες και αναπληρωματικοί εισήλθαν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο», επέμεινε ο δικαστής, αλλά δεν εισέπραξε κάποια διαφορετική απάντηση για τη 10λεπτη διακοπή. «Ο διαιτητής είχε διάλογο με τους παίκτες και οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να τους απομακρύνουν. Δεν έγινε κάτι σοβαρό. Η διακοπή ήταν 5-6 λεπτών».
Στη συνέχεια ο Λίβας προσπάθησε να πείσει την έδρα ότι η διακοπή οφειλόταν στο γεγονός ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός της εστίας λόγω των διαμαρτυριών και ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί το πέναλτι. «Επειδή κύριε πρόεδρε βρέπω ότι έχετε ζήλο να μάθετε λεπτομέρειες...», είπε, με τον δικαστή να αντιδρά και να λέει: «Ανακαλέστε, διαφορετικά τελειώνει η απολογία εδώ. Εγώ προσπαθώ να μάθω περισσότερα στοιχεία».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΛ απάντησε: «Ίσα ίσα μου άρεσαν οι ερωτήσεις που κάνετε, αλλά δεν θέλετε να μάθετε, γιατί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Ο διαιτητής μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Όταν ο τερματοφύλακας λέει ότι δεν πάει στην εστία του, τότε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι με την εκτέλεση πέναλτι;». Και στη συνέχεια ρώτησε τον Μπαλατσούκα αν υπήρξε παράβαση και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. «Ήταν λίγο αστείο», απάντησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ.
Ο Λίβας προς το τέλος της απολογίας τόνισε στον δικαστή ότι ο διαιτητής είχε δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεις, αλλά το πέναλτι δόθηκε στο 7ο λεπτό και υποστήριξε: «Από το 82' και έπειτα, ακόμα και η Μπαρτσελόνα με τον Θρασύβουλο να έπαιζε, ένα σφύριγμα υπέρ του θα έπαιρνε ο Θρασύβουλος. Ωστόσο, μετά το γκολ της ΑΕΛ ο Ηρακλής είχε 20 στα 20 σφυρίγματα υπέρ του! Με πήραν τηλέφωνο ο Μπαλατσούκας και ο πρόεδρος και μου μιλούσαν για σφαγή. Μέχρι να δω το πέναλτι έλεγα ότι ίσως ήταν υπερβολικοί, αλλά αν δείτε το πέναλτι δεν θα το πιστεύετε».
Πώς έκλεισε η απολογία; Με την ατάκα του δικαστή προς τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΛ: «Συζητείται. Δόθηκε, δεν δόθηκε το πέναλτι, δεν έγινε και τίποτα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε», ενώ προηγουμένως είχε ρωτήσει αν με πιθανό ισόπαλο αποτέλεσμα οι «βυσσινί» έμεναν εκτός πλέι οφ.

Πηγή: aelole.gr

Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 15:23

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑπολογήθηκε Η ΑΕΛ Για Τη Διακοπή Στο Καυταντζόγλειο... Απίστευτες Ατάκες Ενώπιον Του Αθλητικού Δικαστή! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων