Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Για Τον Μικρό Κώστα-Ραφαήλ Παίζει Η ΑΕΛ Σήμερα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Διττός θα είναι ο στόχος της νίκης για της ΑΕΛ σήμερα στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση (4 μ.μ., ΟΤΕ) στο πλαίσιο του 2ου ομίλου τα 24ης

αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας καθώς θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου αλλά παράλληλα θέλει να χαρίσει τη νίκη στο μικρό Κωνσταντίνο-Ραφαήλ που δίνει μάχη για τη ζωή.

 

Ο δεύτερος λόγος σίγουρα είναι πολύ πιο σημαντικός αφού η μάχη της επιβίωσης είναι πάνω από το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο μικρός δέχθηκε τα δώρα των υπευθύνων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται (μια μπάλα και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών). 

 

 

Οι ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν στο ξεκίνημα με μια άσπρη φανέλα που θα έχει στη μπροστινή όψη το πρόσωπο του μικρού Λαρισαίου ενώ εντύπωση έκανε η επιστολή των γονέων του που αναφέρει τα εξής:«Σας ευχαριστούμε όλους για τα δώρα που στείλατε στον Κωνσταντίνο-Ραφαήλ, για τη συμπαράσταση σας και το θάρρος που μας δίνετε για να συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε στον αγώνα της ζωής του.23 μηνών παιδάκι και στις 20 Ιουνίου διαγνώστηκε (μετά από αστάθεια στο περπάτημα) με ένα τεράστιο όγκο στο κεφάλι που ξεκινάει από το κέντρο του εγκεφάλου (3η κοιλία-υποθάλαμος) και έπιανε σχεδόν το 2/3 του δεξιού ημισφαίριου.Ο όγκος βγήκε όλος σταδιακά σε 3 χειρουργεία με πιο δύσκολο και επικίνδυνο το 3ο.Χημειοθεραπείες στο ενδιάμεσο και γύρω στα 10 μικροχειρουργεία.

 

Από τότε ήρθαμε στη Λάρισα μόνο για 5 μέρες η ζωή μας είναι μέσα στο Νοσοκομείο "Ελπίδα".Ο μικρός έχει δύσκολη μεταχειρουργικη περίοδο με πολλά θέματα για να λύσουμε.Είναι απίστευτα δυνατός όμως και θα τα καταφέρει. Η κίνηση σας μας συγκινεί όλους πολύ και όταν μεγαλώσει ο μικρός θα έχει έναν λόγο να αγαπήσει πιο πολύ αυτή την ομάδα που ήταν κοντά του σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του.Με το καλό να νικήσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) στην Καρδίτσα και να ανέβει η ΑΕΛ εκεί που είναι η θέση της.Με εκτίμηση (σ.σ ακολουθούν οι υπογραφές των δύο γονέων και του μικρού)». 

Από μας τα λόγια περιττεύουν.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

 

 Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Νεμπεγλέρα και τους ανέτοιμους Μουλόποτυλο, Ενγκεσάν ενώ δεν πρόκειται να κάνει καμία αλλαγή στην ενδεκάδα που όχι απλά κέρδισε την περασμένη Τετάρτη τον Εθνικό Γαζώρου με 4-0 αλλά έπαιξε και πολύ καλό ποδόσφαιρο.Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αποστολίδης, στην άμυνα οι: Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, στη μεσαία γραμμή οι: Πινδώνης, Μελισσάς, Ελιομάρ, Σρτζίνιο και στην επίθεση οι: Μπόγιοβιτς και Πιντο.Η αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι: Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Καρανίκας, Ζαχαράκης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Πινδώνης, Μπανούσης, Φλεριβάλ, Λύρας, Ελιομάρ, Ρίστοβιτς, Σερτζίνιο, Γιάντσης, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδης.Σήμερα όλοι οι παίκτες θα βρεθούν στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» για γεύμα ενώ θα ακολουθήσει και ομιλία του Σούλη Παπαδόπουλου. Ακολούθως θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα.Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μια δύσκολη ομάδα που ψυχολογικά μετά τη νίκη στον Εύοσμο είναι ανεβασμένη ενώ θα τα δώσει όλα για να μην υποβιβαστεί αλλά να συμμετέχει στη διαδικασία των πλέι άουτ όπου απ’ αυτή οι μισές ομάδες θα υποβιβαστούν.

 

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

Ο Δημήτρης Καραντώνης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Ημαθίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι ο Στέφανος Παρασίου επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Βασίλειος Λάμπρου από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελός Ευαγγέλου από την ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

 

Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η προϊστορία ευνοεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν τρεις νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» τέσσερις, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ΑΕΛ με 10-9. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ ήταν εκκωφαντική καθώς κέρδισε με 7-0.

 

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Αναγέννηση Καρδίτσας με την ΑΕΛ27/12/1964 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0 Β' Εθνική07/03/1971 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-1 Β' Εθνική24/12/1972 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-0 Β' Εθνική05/10/1975 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-0 Β' Εθνική07/11/1976 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0 Β' Εθνική05/02/1978 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-0 Β' Εθνική16/08/1992 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-1 Κύπελλο Ελλάδος17/05/1998 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-1 Β' Εθνική07/02/1999 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0 Β' Εθνική26/03/2000 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-7 Β' Εθνική

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα στο γήπεδο της Ριζούπολης, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύνρης και την Παναχαϊκή, ξεχωρίζει απ το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει την αντίπαλο του και να βρεθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο, ενώ οι Πατρινοί έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, θα πάρει «ξεκούραστα» τους τρεις βαθμούς, καθώς ο αγώνας με τον υποβιβασμένο Πανηλειακό δεν θα διεξαχθεί, ενώ στον 2ο όμιλο, ο Ηρακλής είναι το λογικό φαβορί, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής: 1ος όμιλος

 

ΣΗΜΕΡΑ 

 

Φωστήρας -­ Καλλιθέα (15:00) 

 

ΑΥΡΙΟ

 

Επισκοπή ­- Παναιγιάλειος (14:45)Αχαρναϊκός ­- Ηρακλής Ψαχνών (15:00)Ερμιονίδα -­ Άλιμος (15:00 OTE TV)Απόλλων Σμύρνης -­ Παναχαϊκή (18:00 OTE TV)* ΑΕΚ-Πανηλειακός 3-0 α.α.** Ρεπό: ΧανιάΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1. ΑΕΚ         22αγ. 62 2. Παναχαϊκή         21      45 3. Απόλλων Σμύρνης     21      44 4. Χανιά       22      36 5. Ερμιονίδα         21      35 6. Παναιγιάλειος   21      33 7. Αχαρναϊκός      22      31 8. Καλλιθέα 21      27 9. Επισκοπή          21      22 10. Ηρακλής Ψαχνών     22      19 11. Άλιμος   21      18 12. Φωστήρας      21      15 13. Πανηλειακός   22      1 

 

* Ο Πανηλειακός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 2ος όμιλος 

 

ΣΗΜΕΡΑ 

 

Αιγινιακός -­ Λαμία (15:00) Ολυμπιακός Βόλου -­ Φωκικός (15:00) Εθνικός Γαζώρου -­ Πιερικός (15:00) Αναγέννηση Καρδίτσας - Λάρισα (16:00 OTE TV) Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς (16:00 OTE TV) 

 

ΑΥΡΙΟ

 

 Ζάκυνθος ­- Αγροτικός Αστ. (15:00) * Ρεπό: Τύρναβος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Ηρακλής 21αγ. 53 2. Ολυμπιακός Βόλου     21      39 3.ΑΕΛ          21      39 4. Λαμία      22      39 5. Ζάκυνθος          21      35 6. Πιερικός  21      27 7. Αιγινιακός         22      27 8. Αναγέννηση Καρδίτσας        21      26 9. Τύρναβος         22      26 10. Απόλλων Καλαμαριάς       21      25 11. Αγροτικός Αστέρας  21      24 12. Εθνικός Γαζώρου     21      12 13. Φωκικός         21      9  

 

* Η Λαμία έχασε στα «χαρτιά» το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-3). 

 

Απομένει η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πηγή: Ελευθερία (Σ. Κέλλας) 

Ετικέτες ΑΕΛ    αγώνας   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΓια Τον Μικρό Κώστα-Ραφαήλ Παίζει Η ΑΕΛ Σήμερα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων