Σαββατο 22 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Λαρισαίοι Επιχειρηματίες Λαμβάνουν Δράση Για Την ΑΕΛ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Είναι γεγονός ότι από το βράδυ της Δευτέρας όταν και έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ πωλείται από την εταιρεία La Farm υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον

από επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν σε αυτή την διαδικασία.

 

Το χρονικό περιθώριο των 15 ημερών που έδωσε η μεγαλομέτοχος εταιρεία προς τους υποψήφιους επενδυτές να καταθέσουν πρόταση τρέχει τις διαδικασίες και ήδη ο πρώτος γνωστοποίησε τον ενδιαφέρον του {ο Ανδρέας Πάτσης που είναι μεγαλομέτοχος στη Νίκη Βόλου}.

 

Ωστόσο δεν είναι και ο μοναδικός καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LarissaSportNews.gr Λαρισαίοι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν δράση και σύντομα θα γνωστοποιήσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν την ΑΕΛ.

 

Εξάλλου μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά στην τελευταία ανακοίνωση των Monsters το βράδυ της Τρίτης που καλούν τους επιχειρηματίες της πόλης να κινητοποιηθούν ώστε η ομάδα να περάσει σε χέρια Λαρισαίων.

 

monsters

 

Η κίνηση αυτή των Λαρισαίων επιχειρηματιών έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετές ημέρες καθώς τα γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα το τελευταίο δίμηνο τους οδήγησαν να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε η ΑΕΛ να αλλάξει χέρια.

 

Μάλιστα το τελευταίο τριήμερο έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για το πως θα προχωρήσουν και τι κινήσεις θα κάνουν, με πρώτη από όλες το ραντεβού με τον πρόεδρο της La Farm Σωτήρη Πλεξίδα, όπου και θα του καταθέσουν πρόταση αγοράς της ΠΑΕ.

 

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της ΑΕΛ και με αγωνία οι φίλαθλοι οργανωμένοι και μη περιμένουν να δούνε τι θα συμβεί με την ευχή η ομάδα να αλλάξει χέρια.

 

Υ.Γ. Τα ονόματα των Λαρισαίων επιχειρηματιών{είναι πάνω από 5} είναι στην διάθεση του LarissaSportNews. gr, ωστόσο δεν θα τα δημοσιεύσουμε πριν γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο της La Farm Σωτήρη Πλεξίδα.

 

Ο λόγος είναι απλός και θα τον εξηγήσουμε. Η δημοσιοποίηση ονομάτων πριν γίνουν οι συζητήσεις για κάποιο deal επιχειρηματικό έχει δείξει ότι δημιουργεί προβλήματα και τις περισσότερες φορές ανεβαίνει αρκετά το χρηματικό ποσό της αγοραπωλησίας.

 

Άλλωστε και στην ιστορία της ΑΕΛ όταν υπήρχε αγοραπωλησία της ΠΑΕ και έβγαιναν στην δημοσιότητα ονόματα τις περισσότερες φορές η δουλειά χαλούσε, ενώ όταν οι συζητήσεις γινότανε κάτω από άκρα μυστικότητα το deal έκλεινε.

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Επιχειρηματίες   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΛαρισαίοι Επιχειρηματίες Λαμβάνουν Δράση Για Την ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων