Δευτερα 10 Νοεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τελικά Θα Μας Τρελάνει…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

H απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα για λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο είναι αλήθεια

ότι ξάφνιασε πολλούς, ωστόσο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν αιφνιδιάστηκαν.

Και εξηγούμε. Την Παρασκευή πριν το ματς με την Λαμία αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή εξαιτίας συνάντησης των δύο ανδρών στο προπονητήριο των Δένδρων που κράτησε ώρες.

Τότε είχα βγει στο Okradio 104.8 και είχα πει ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα είμαστε μπροστά σε αποχωρήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρκετοί είναι αλήθεια ότι τόσο σε συνομιλίες που είχαμε, είτε τηλεφωνικές είτε σε τετ-α-τετ μου έλεγαν πως βλέπω φαντάσματα και πως δεν τρέχει το παραμικρό.

Βέβαια λίγες ημέρες αργότερα σε μια εβδομάδα κατάλαβαν και οι ίδιοι τι συμβαίνει.

Και για να απαντήσω σε όσους θέλουν να μάθουν τι συνέβη θα σας διηγηθώ τι ειπώθηκε μετά την γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής έξω από τον Διόνυσο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο πηγαδάκι που στήθηκε με καμιά 20αριά άτομα και τον Πλεξίδα.

Θυμίζω αρχικά για να τα συνδέσετε ότι η γενική συνέλευση έγινε Πέμπτη δηλαδή μία ημέρα πριν την αναβολή της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Παναγόπουλου και της συνάντησής του με τον Πλεξίδα.

Ο τρικαλινός επιχειρηματίας μιλούσε με απαξιωτικά σχόλια κατά του προπονητή της ΑΕΛ λέγοντας πως η ομάδα χρειάζεται «προπονηταρά» και μεγάλο όνομα προπονητή για να ανεβεί στη σούπερ λιγκ.

Είπε και άλλα πολλά όπως πως δεν έχει τους κατάλληλους συνεργάτες για να τρέξουν θέματα της ομάδας (η ατάκα είναι υβριστική και γι αυτό δεν την αναφέρω} και αναγκάζεται ο ίδιος να ασχολείται με όλα!

Βέβαια στο δίωρο ξεχαρμάνιασμα με τους φιλάθλους ο Βαγγέλης Πλεξίδας είπε πάρα πολλά και σίγουρα έδωσε το στίγμα το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Η ήττα στη Λαμία ήταν το καθοριστικό σημείο για να αλλάξει προπονητή ότι και να συνέβαινε στο ματς της Παρασκευής με τον Πιερικό.

Το σίγουρο είναι ότι θα αποχωρήσουν και άλλα άτομα τις επόμενες ημέρες.

Μένει να δούμε λοιπόν ποιον προπονητή θα φέρει και αν αυτά που έλεγε για μεγάλο όνομα προπονητή θα τα τηρήσει ή ήταν λόγια του αέρα.

Γιατί αν νομίζει ότι ο Γράφας που του έγινε κρούση να αναλάβει (δεν έχω τίποτα μαζί του απλά χρησιμοποιώ ατάκες του προέδρου} είναι μεγάλος προπονητής και προπονηταράς τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Για να δούμε τι θα δούμε τις επόμενες ώρες;

 

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    ΠΛΕΞΙΔΑΣ    παναγοπουλος   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤελικά Θα Μας Τρελάνει… Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων