Σαββατο 11 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Οριακή Κατάσταση Στον ΠΑΟΚ – "Κράξιμο" Από Οπαδούς, Έφυγαν Παίκτες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μυρίζει... μπαρούτι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, μετά την βαριά ήττα στον τελικό του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό. Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν

στην προπόνηση των Θεσσαλονικέων την Δευτέρα, αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και έκαναν αρκετούς να αποχωρήσουν, χωρίς να προπονηθούν - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους στη Νέα Μεσημβρία, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά. Στο προπονητικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 100 οπαδοί, οι οποίοι ήταν έξαλλοι για τον τρόπο που χάθηκε το Κύπελλο και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκαν ονομαστικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να συγκεντρώνει τα περισσότερα... βέλη, ενώ τα άκουσαν και οι Βρύζας και Τσιτσιακόφ.

Η ένταση οδήγησε σε καθυστέρηση περίπου μισής ώρας ενώ τα πράγματα δεν ηρέμησαν ούτε και από την επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας των εγκαταστάσεων με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να αποφασίσουν να αποχωρήσουν. Όσοι παρέμειναν στη Νέα Μεσημβρία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο χωρίς να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξήγησε  τι ακριβώς συνέβη στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας με την εισβολή των οπαδών και γιατί δεν γυμνάστηκαν οι παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους.

Μετά την επίσκεψη των οπαδών, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφάσισαν να συζητήσουν για την κατάσταση στ' αποδυτήρια προκειμένου να παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου. Ακολούθως η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο».
Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες ΠΑΟΚ    ΠΑΙΚΤΕΣ    οπαδοί   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΟριακή Κατάσταση Στον ΠΑΟΚ – "Κράξιμο" Από Οπαδούς, Έφυγαν Παίκτες! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων