Παρασκευη 27 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Δεν Συνεχίστηκε Η «Βεντέτα» Με Τους Δημοσιογράφους

Μαϊ 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αλήθεια είναι πως οι Λαρισαίοι δημοσιογράφοι δεν ξέχασαν τα... καψώνια που τους έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του στη Λάρισα.

Άλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι δημοσιογράφοι ξεροστάλιαζαν τρεις ώρες στο πεζοδρόμιο έξω από το ΑΤΑ περιμένοντας να τελειώσει η συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και όσα κωμικοτραγικά ακολούθησαν με τις δηλώσεις του υπουργού.

Παράλληλα, «μύθο» άφησαν οι απαγορεύσεις στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατά τις πρόσφατες τελετές παράδοσης – παραλαβής σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ που έγιναν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σήμερα, κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στο ΑΤΑ, όλα ήταν διαφορετικά. Με άνεση δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τεχνικοί καναλιών μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ την ώρα που οι επιτελείς ενημέρωναν τον υφυπουργό, παραχωρήθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αίθουσα ώστε να περιμένουν πίνοντας τον καφέ τους.

Άψογος σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του προς τα ΜΜΕ ήταν και ο κ. Ελευσινιώτης, ο οποίος - παρά την αρχική «παραίνεση» κάποιου συνεργάτη του προς τους δημοσιογράφους να μην κάνουν ερωτήσεις «γιατί αλλιώς θα τις κόψω εγώ» όπως προκλητικά είπε - τελικά και τη δήλωσή του έκανε και σε όσες ερωτήσεις ετέθησαν απάντησε.

Το μόνο πικρό συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα αυτονόητα έφτασαν να γίνουν αξιομνημόνευτα!

Πάντως, αναμένουμε και την επόμενη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου στη Λάρισα για να διαπιστώσουμε αν πραγματικά κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο...

Κατηγορία Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αλήθειες Και Ψέματα Για Το Εισιτήριο 25 Ευρώ Στα Νοσοκομεία Του Αντώνη Γερμανάκη - Προέδρου Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου
Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΣχόλιαΔεν Συνεχίστηκε Η «Βεντέτα» Με Τους Δημοσιογράφους Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων