Πεμπτη 27 Νοεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Διπλωματικό Επεισόδιο Στη Σύνοδο Της G20! Φεύγει Άρον Άρον Από Την Αυστραλία Ο Πούτιν – Εξοργίστηκε Από Τις Πιέσεις Για Την Ουκρανία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Του είπαν να φύγει από την Ουκρανία αλλά εκείνος προτίμησε να φύγει από τη Σύνοδο της G20 που γίνεται στο Μπρισμέιν της Αυστραλίας!

Όταν μιλάμε για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η διπλωματία δεν έχει καμία θέση. Ούτε και οι απειλές... 

Η είδηση μπορεί να έπεσε σαν βόμβα αλλά μάλλον θα έπρεπε να είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη μετά τα όσα είπε στον πρόεδρο της Ρωσίας ο πρωθυπουργός του Καναδά. 

"Φαντάζομαι θα ανταλλάξουμε χειραψία, αλλά έχω μόνο ένα πράγμα να σας πω: πρέπει να φύγετε από την Ουκρανία", είπε ο Στίβεν Χάπερ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Καναδού πρωθυπουργού Τζέισον ΜακΝτόναλντ.

Αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να καταπιεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν που δεν έχει μάθει να του λένε τι να κάνει! Σύμφωνα με τον ΜακΝτόναλτ, η απάντηση του Ρώσου προέδρου στον Καναδό πρωθυπουργό ήταν αρνητική. 

Έτσι, εξοργισμένος από τις πιέσεις των δυτικών ηγετών της G20 αποφάσισε να φύγει άρον άρον από την Αυστραλία και να μην παραστεί αύριο στην ομάδα εργασίας των 20 ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών. 

Την απόφαση του Πούτιν να εγκαταλείψει την Αυστραλία πριν τελειώσει η Σύνοδος αποκάλυψε Ρώσος αξιωματούχος που τον συνοδεύει.

Ο Πούτιν δέχτηκε κριτική για τη στάση της Μόσχας στην ουκρανική κρίση από αρκετούς ηγέτες στη Σύνοδο. Εκτός από τον πρωθυπουργό του Καναδά, το έκανε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Οι δυτικοί ηγέτες έχουν απειλήσει με την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων τη Ρωσία αν δεν αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ουκρανία, γεγονός που επισκίασε τις συνομιλίες στη σύνοδο.

 

Πηγή: NewsIt.gr

Ετικέτες G20    Πούτιν    Ουκρανία   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

  • Θρίλερ Με Έλληνα Στην Ουκρανία - Πληροφορίες Ότι Τον Σκότωσαν Ουκρανοί

    Έλληνας πολίτης, 49 χρόνων, που καταγόταν από το χωριό Ραζντόλναγε του Ντονιέτσκ, βρήκε τον θάνατο χθες από

  • Ουκρανία: Ξεκίνησε Η Μεταφορά Των Συντριμμιών Του Αεροσκάφους Της Malaysia Airlines

    Τέσσερις μήνες μετά την τραγωδία, άρχισε σήμερα η διαδικασία της μεταφοράς των συντριμμιών του αεροσκάφους της πτήσης MH-17

  • Πρώτα Προκάλεσε Γυμνόστηθη Τον Πούτιν Και Τώρα Προκαλεί Με Τα Γυμνά Οπίσθια Την Καρντάσιαν (φωτο)

    Η αμερικανίδα κωμικός και παρουσιάστρια Τσέλσι Χάντλερ ξαναχτύπησε και προκαλεί και πάλι το instagram για την αυστηρή πολιτική του

  • Πόζαρε Γυμνόστηθη Πάνω Σε Άλογο Για Να Ειρωνευτεί Τον Πούτιν

    Μπορεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, να αρέσκεται να επιδεικνύει τα κάλλη του και το καλογυμνασμένο του κορμί ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό ενώ αθλείται, όμως, τη... χαρά να ιππεύσει άλογο ημίγυμνη θέλησε να νιώσει και μία Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

    Με μπόλικη διάθεση χιούμορ και ειρωνεία, η δημοφιλής ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη πάνω σε ένα άλογο, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί και ο Πούτιν παλαιότερα.

    Ωστόσο, η εικόνα της λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε ανάρμοστη, με αποτέλεσμα η επίμονη Αμερικανίδα να συνεχίζει να αναρτά τη λήψη, η οποία επανειλημμένως «κατέβαινε» από τους διαχειριστές του τόπου κοινωνικής δικτύωσης.

    «Αυτό το τόπλες είναι δικαίωμά μου», έγραψε η Χάντλερ, ενώ η λεζάντα της αρχικής φωτογραφίας ανέφερε: «Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα.

    Μάλιστα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, η Χάντλερ με χιούμορ, αλλά και με μία δόση ειλικρίνειας ανήρτησε: «Είναι σεξιστική η κατάργηση της φωτογραφίας. Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν».

    Επιπλέον, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825».

     

    Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΔιπλωματικό Επεισόδιο Στη Σύνοδο Της G20! Φεύγει Άρον Άρον Από Την Αυστραλία Ο Πούτιν – Εξοργίστηκε Από Τις Πιέσεις Για Την Ουκρανία! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων