Δευτερα 5 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Λείπει Η Ρένα, Βγαίνουν Τα "Φτυάρια"!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

*Τον έπιασαν μαζί τον Μάη… Μεγάλη συνάντηση την Πρωτομαγιά στη Γεωργική Σχολή και χειραψία «όλα τα λεφτά» για Τζανακούλη και Ντίνο.

Έλειπε και η Ρένα, καταλαβαίνετε τι δουλειά θα έπιασαν τα «φτυάρια»!

*Τώρα τι λεζάντα να βάλεις σ’ αυτή τη φωτογραφία; «Ο απερχόμενος με τον επόμενο δήμαρχο» λένε από τη Νέα Λάρισα ενώ οι Τζανακουλικοί  θα σου πουν «ο νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων… με τον wanna be!» Καλύτερα να μην γράψω τι θα λένε οι της Ρένας… («#@#@#@#@#@#@#@»)

*Μαθαίνω πως ο Γιάννης Μικερτζής έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε στη Γεωργική Σχολή. Αυτά παθαίνεις όταν αντί για το The Voice μπλέκεις με την πολιτική! Και πέταξε και στίχο υπέρ του Τζανακούλη ο αοιδός-υποψήφιος… Α ρε κουμπάρε, μες στην προπαγάνδα είσαι!

*Καλά να έχει τρεις Τζανακούληδες στο ψηφοδέλτιο ο δήμαρχος, με τον ίδιο επικεφαλής να γίνονται τέσσερις… Είναι δυνατόν όμως να έχει και το ΚΚΕ στο συνδυασμό του… Τζανακούλη; Και όμως έχει και ο Λαμπρούλης από Ραχούλα τον «δικό του» Τζανακούλη! Πως δεν ξεφύτρωσε κανέναν και στην Ρένα; Χο χο χο!

*Ο Τσιλιμίγκας είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ή η Λιακούλη; Όχι γιατί όλο η Λίτσα είναι σε περιοδεία… Εδώ πήγε και κομμωτήριο και λανσάρει «νέο» μαλλί!

*Το πήρε το ρεκόρ ο Ντίνος από τον Τζανακούλη, 67 γυναίκες έχει στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Λάρισας». Βy the way, τι είναι αυτό το πράγμα με τα κορίτσια που κατεβαίνουν υποψήφια; Εκλογές είναι αυτό που ζούμε ή… Λυσιστράτη;

*Στην πλατεία που «βγάζει πρωθυπουργό», την κεντρική επέλεξε να κάνει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου η Ρένα… Αγριεμένη η «σιδηρά κυρία», θέλει να στείλει μήνυμα στα «αγόρια». 15 μέρες μέχρι τις εκλογές θα χορτάσουμε… γλέντια!

Κατηγορία Πάρτο Αλλιώς

Σχετικά Άρθρα

  • Διαμάντος Εναντίον Καλογιάννη Για Το Παζάρι

    Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''Νέα Λάρισα'' Ντίνος Διαμάντος σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της που αφορούν στο παζάρι της Λάρισας και ... αποκαλύπτει (;) ότι περιμένει ''Χριστουγεννιάτικο παζάρι ''!!!

  • Τι... Μετράει Ο Τζανακούλης; Έχει Γούστο! (ΦΩΤΟ)

    Κάπως έτσι στήνονται τα πηγαδάκια... Πηγαίνοντας για το 4ο Λύκειο όπου ψηφίζει ο Κώστας Τζανακούλης είδε τους δημοσιογράφους

  • ''Τώρα Πάμε Μπροστά''!

    Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το προεκλογικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας... Με το που είδα τη φωτό μου καρφώθηκε στο μυαλό, γκνταν!

  • ''Τώρα Πάμε Μπροστά''!

    Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το προεκλογικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας... Με το που είδα τη φωτό μου καρφώθηκε στο μυαλό, γκνταν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Η ''Απομείωση'' Του Χρέους Κατά Τσίπρα! Του Απόστολου Παπαπαρίση
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Banner5

HomeΠάρτο ΑλλιώςΛείπει Η Ρένα, Βγαίνουν Τα "Φτυάρια"! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων