Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μουντιάλ Βραζιλίας Τελευταία Παράσταση - Μικρός Και Μεγάλος Τελικός

Ιουλ 11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πέφτει η αυλαία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει για να στέψει την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η Γερμανία ζητά το τέταρτο διαμάντι στο στέμμα της. Η Αργεντινή το τρίτο, το πρώτο στη μετά Μαραντόνα εποχή. Η μάλλον το πρώτο στην εποχή του Μέσι. Η σύγκριση των δύο φιναλίστ ακολουθεί παρακάτω. Από το Σοφό του Στοιχήματος και το Συμβούλιο των Σοφών ελπίζουμε να μην έχετε παράπονα. Για ένα μήνα σας είχαμε στον αφρό με τις καλύτερες προβλέψεις και σας οδηγήσαμε πολλές φορές στο ταμείο. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας, και σας υποσχόμαστε με την επίσημη επιστροφή μας στην έναρξη των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να σας έχουμε κ πάλι με τις πιο δυνατές και εύστοχες προβλέψεις. Θα υπάρχουν έκτακτα παραρτήματα για τα σημαντικότερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης των Ευρωπαϊκών κυπέλλων μέχρι και τα playoffγια όσους θέλουν να ποντάρουν και μέσα στο καλοκαίρι. Άλλωστε το Συμβούλιο των Σοφών έχει πάντα προσωπικό ασφαλείας…

Σάββατο 12/07/14 και ο μικρός τελικός θα έχει και αυτός το ενδιαφέρον του. Ο τελικός της παρηγοριάς και των πικραμένων από τη μια η ταπεινωμένη και τσαλακωμένη Βραζιλία και από την άλλη η Ολλανδία που δεν κατάφερε να φανεί αντάξια ενός ημιτελικού απέναντι στην Αργεντινή και έμεινε εκτός. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ λοιπόν. Εδώ και επειδή προβλέπονται πολλές αλλαγές στις συνθέσεις θα ρισκάρουμε τον άσο στο 2.15 και το overστο 1.45 που στοιχηματικά δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Το Χ/1 ημίχρονο τελικό το βρίσκουμε στο ελκυστικό 5.25 και θα το επιλέξουμε . Θα επιλέξουμε σαν τελικό σκορ το 3-1 για να τελειώσει όπως άρχισε το μουντιάλ για τη Σελεσάο. Το 4-6 γκολ το βρίσκουμε στο 2.20 και επίσης το κοιτάμε με συμπάθεια. Τέλος δεν θα χαρακτηρίζαμε αδιάφορη την επιλογή 15+ κόρνερ με απόδοση 5.00. Σκόρερ δε θα ρισκάρουμε να προβλέψουμε λόγω της ιδιαιτερότητας του μικρού τελικού.

Κυριακή 13/07/14 και νύχτα του μεγάλου τελικού στο ιστορικό Μαρακανά.   ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ το ζευγάρι των διεκδικητών του ιερού δισκοπότηρου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Με τους δύο αρχηγούς να κάνουν πρόβες για το πώς θα σηκώσουν στον ουρανό του Ρίο το χρυσό αγαλματίδιο.  Μια κούπα που θα πάει η στην Ευρώπη για χάρη των Γερμανών η θα μείνει στη Λατινική Αμερική για τα χάρη των Αργεντίνων. Φαβορί δείχνουν οι Γερμανοί. Κάνοντας επίδειξη δύναμης έλιωσαν στον ημιτελικό τους Βραζιλιάνους με το επιβλητικό 7-1 που σε πολλούς μοιάζει απίστευτο. Τώρα όμως ο αγώνας θα είναι διαφορετικός. Με σκληρή αμυντική λειτουργία των albicelesteμε την εκπληκτική γραμμή των αμυντικών χαφ δίνει ασφάλεια και κάνει την επιθετική γραμμή να είναι πιο προσηλωμένη στον στόχο. Ο Μέσι χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι. Και θα το κάνει σε αυτό τον τελικό. Είναι η δική του μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο και να γίνει θρύλος στα μάτια των συμπατριωτών του. Να μπορέσει να σταθεί δίπλα στον μυθικό Ντιέγκο έχοντας κάνει αυτό που φάνταζε αδύνατο. Την κούπα μέσα στον ναό των Βραζιλιάνων. Θα πάμε λοιπόν με το διπλό στο 3.15. Το Συμβούλιο των Σοφών δεν βλέπει παράταση αλλά νικητή στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το ματς θα ρισκάρουμε να το πάμε στο overειδικά όταν πληρώνει 2.05! Το Χ/2 τελικό επίσης εξαιρετικό στο 6.50 οπότε τρέχουμε να προλάβουμε. Τα σκορ που θα προτείνουμε αξίζει να πάρετε το ρίσκο. Το 1-2 πληρώνει 12.00 ενώ το 1-3 36.00, μια χαρά νομίζω! Σημειώστε επίσης ότι ποτέ Ευρωπαϊκή ομάδα δεν πήρε τίτλο στη Λατινική Αμερική οπότε ένας ακόμα λόγος να επιλέξουμε Αργεντινή. Να σκοράρει ο Μέσι το πρώτο γκολ με απόδοση 5.00 αξίζει τα λεφτά μας. Οι Γερμανοί είναι καλύτεροι αλλά η κούπα θα πάει στα χέρια του Λιονέλ. Γιατί πολύ απλά το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη οι μικροί Θεοί κάποια μέρα να γίνουν μεγάλοι. Και ο Λίο είναι έτοιμος να για αυτή τη μετάβαση.

Για να δούμε συνοπτικά το τι προτείνουμε:

Βασικό ποντάρισμα:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ  1 με απόδοση 2.15

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2 με απόδοση 3.15

 

Ημίχρονο – τελικό

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ  Χ/1 με απόδοση 5.25

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ/2 με απόδοση 6.50

 

Τελικό σκορ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ  3-1  με απόδοση 14.00

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1-2 με απόδοση 12.00

 

Σκόρερ

Να σκοράρει ο Μέσι το πρώτο γκολ του τελικού με απόδοση 5.00

 

Κόρνερ

Στο ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ να εκτελεστούν 15+ κόρνερ με απόδοση 5.00

 

underover

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ  over με απόδοση 1.45

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ over με απόδοση 2.05

 

O Σοφός και το επιτελείο σας ευχαριστούν που βρεθήκατε δίπλα μας στο ταξίδι αυτό για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επιστρέφουμε πιο δυνατοί σε λίγες μέρες ανανεωμένοι και φυσικά μαυρισμένοι. Ο Αύγουστος άλλωστε είναι φορτωμένος με μεγάλα παιχνίδια και η ομάδα των επιτυχιών θα είναι έτοιμοι για να σας ξαναστείλει ταμείο. Πάντα στην press-aστο φιλόξενο δικό μας σπίτι…

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους… Επιστρέφουμε σύντομα!!!

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 15:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΜουντιάλ Βραζιλίας Τελευταία Παράσταση - Μικρός Και Μεγάλος Τελικός Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων