Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πέφτει Η Αυλαία Για Τους Ομίλους Στο Μουντιάλ

Ιουν 26
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέλος και επίσημα απόψε στους ομίλους του μουντιάλ της Βραζιλίας και κλείνουν τα τελευταία εισιτήρια για τη φάση των 16!

Ο σοφός του Στοιχήματος και όλο το επιτελείο του, προτείνει για τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια έξυπνες επιλογές  λίγο πριν αρχίσουν τα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ : Τα πράγματα είναι απλά. Αν κάποιος θέλει να προκριθεί πρέπει να κερδίσει. Οι Πορτογάλοι ζητάνε νίκη με διαφορά για να ελπίζουν ότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τις ΗΠΑ (αν χάσουν από Γερμανία) να μπορούν να πάρουν το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο για τη φάση των 16. Η αποστολή δύσκολη και ο άσος στο 2.05 δεν είναι σίγουρος ειδικά αν τα νέα από το άλλο γήπεδο δεν είναι καλά. Το overστο 1.45 είναι σε καλά επίπεδα και μπορεί  να έρθει γρήγορα αν παίξουν και οι δύο ομάδες ελεύθερα και ανοιχτά! Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα δούμε το 3-1 τελικό αποτέλεσμα με απόδοση 13.00 με ιδιαίτερη συμπάθεια. Ο Ρονάλντο ας σκοράρει επιτέλους πρώτος ένα γκολ να πάμε ταμείο. Στο 3.50 η πιθανότητα και θα την επιλέξουμε.

ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ:  Τα πράγματα είναι και εδώ ξεκάθαρα. Ο Γερμανός προπονητής των ΗΠΑ βολεύεται με την ισοπαλία. Και περνάνε και οι δύο και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Παραφιλολογία υπάρχει μεγάλη για το παιχνίδι. Το Χ μαζεύει ποντάρισμα και πέφτει συνεχώς η απόδοση του. Στο 2.65 είναι τώρα ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι πριν το παιχνίδι μπορεί να πέσει και μέχρι το 2.30. Στη μνήμη μας είναι νωπές οι εικόνες από προηγούμενα μουντιάλ που βολεύονταν δύο ομάδες με το Χ και το πήραν… Κάποτε ήταν και σκορ βολικά στο πρόγραμμα (βλ. 2-2) Το διπλό στο 1.60 θα το ποντάρουμε αν αρχίσει να ανεβαίνει και πιάσει απόδοση κοντά στο 2.00 το 2/Χ στο 13.00 για όσους ενδιαφέρονται για κάτι ιδιαίτερο.

ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ : Εδώ θα ζήσουμε μεγάλες συγκινήσεις. Με ισοπαλία περνάνε οι Αλγερινοί. Με νίκη Ρωσίας θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα σε σχέση με τη διαφορά τερμάτων. Κοινώς μύλος. Όλα μπορούν να συμβούν. Το διπλό της Ρωσίας στο 2.00 αρχίζει και μπορεί να έρθει για μια ομάδα με ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Για ασφάλεια το Χ στο 3.35 για όσους το σκέφτονται. Στο Χ/2 περιμένουμε το ημίχρονο τελικό με απόδοση 4.60. Και σαν σκορ παίρνουμε το 1-2 στο 8.00 και προχωράμε.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΒΕΛΓΙΟ: Οι Κόκκινοι έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι με 100 διαφορετικούς τρόπους. Έχουν την ποιότητα να πάρουν και αυτό το παιχνίδι για να μην αφήσουν καμία σκιά στον όμιλο. Επιθετική ομάδα που βγάζει φάσεις σε όλη τη διάρκεια του  αγώνα και με εξαιρετική φυσική κατάσταση μπορούν να πνίξουν τον αντίπαλο. Το διπλό στο 1.60 μαζεύει ποντάρισμα και  θα το επιλέξουμε αλλά και το overείναι στις επιλογές μας με απόδοση 1.70. Το 1-3 τελικό σκορ στο 10.00 και καλά κέρδη!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 16:00

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΠέφτει Η Αυλαία Για Τους Ομίλους Στο Μουντιάλ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων