Πεμπτη 12 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σκύλος Δάγκωσε Μαθητή Την Ώρα Που Πήγαινε Να Γράψει Πανελλαδικές Στον Πλατύκαμπο!

Μαϊ 20, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Φανταστείτε να πηγαίνει το παιδί σας στην πρεμιέρα των εξετάσεων για να γράψει και λίγο πριν φτάσει

στο σχολείο-εξεταστικό κέντρο, να το δαγκώσει σκύλος! Δε γίνονται αυτά; Κι όμως συνέβη στην πρεμιέρα των Πανελλαδικών στον Πλατύκαμπο!

Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής ένας μαθητής από την περιοχή πήγαινε στο Λύκειο Πλατυκάμπου για να λάβει μέρος στις πανελλαδικές. Για κακή του τύχη όμως στη διαδρομή δέχθηκε την επίθεση ενός σκύλου που τον δάγκωσε με μανία, με αποτέλεσμα το παιδί αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του αδέσποτου ζώου να φτάσει τελικά ματωμένο  στο σχολείο.

Μόλις τον είδαν οι καθηγητές του είπαν να πάει αμέσως στο νοσοκομείο για να δουν το τραύμα στο πόδι του. Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να γράψουν το μάθημα που έχουν χάσει στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας όμως ούτε που ήθελε να ακούσει για επαναληπτικές. "Όχι, θα γράψω και μετά θα πάω στο νοσοκομείο" ήταν η απάντηση του άτυχου μαθητή από την περιοχή του Πλατυκάμπου. Βλέποντας οι εξεταστές του ότι το παιδί επέμενε, κάλεσαν τους γονείς του προκειμένου να υπογράψουν αυτοί και να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την πρωτοβουλία του γιου τους να παραμείνει στο σχολείο αντί αν πάει άμεσα στο νοσοκομείο. Όπως και έγινε.

Οι γονείς πήγαν, υπέγραψαν ότι εν γνώσει τους το παιδί παρέμεινε για να γράψει και αφού τελείωσε με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, τον πήραν και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο όπου, ευτυχώς, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν τόσο σοβαρό το τραύμα του 18χρονου.

Με αφορμή αυτή την περιπέτεια του νεαρού μαθητή στον Πλατύκαμπο, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί υποψήφιοι προτιμούν να γράψουν στις επαναληπτικές. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα μας είπαν καθηγητές, είθισται να πέφτουν ευκολότερα θέματα απ' ότι στις κανονικές εξετάσεις που γράφουν όλοι. Άλλος ένας λόγος λοιπόν που είναι άξιος θαυμασμού ο συγκεκριμένος 18χρονος!

Ετικέτες εξετάσεις    Σκύλος    πλατυκαμπος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 21:28 Διαβάστηκε 278 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣκύλος Δάγκωσε Μαθητή Την Ώρα Που Πήγαινε Να Γράψει Πανελλαδικές Στον Πλατύκαμπο! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων