Τεταρτη 16 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βροχή Οι Ενστάσεις! ''Έπεσαν'' (;) Τα Τηλέφωνα Στα Γραφεία Της ΕΕΤΑΑ - Που Είναι Στη Λάρισα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από το πρωί τηλεφωνούσαν (και) οι Λαρισαίοι γονείς στα εδώ γραφεία της ΕΕΤΑΑ αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν γραμμή...

Χιλιάδες γονείς σε όλη την Ελλάδα ζουν ένα δράμα από το βράδυ της Κυριακής που ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2015-2016 από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 26.000 παιδιά θα μείνουν τελικά εκτός παιδικών σταθμών για την περίοδο 2015-2016, με αποτέλεσμα να πέφτουν βροχή οι ενστάσεις επί της διαδικασίας επιλογής από γονείς που κόπηκαν. Το χειρότερο όλων είναι πως ενώ προσπαθούν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ για να ζητήσουν διευκρινίσεις, δεν μπορούν να βγάλουν γραμμή.

Και στη Λάρισα όσοι γονείς επιχείρησαν να βγάλουν γραμμή έπεσαν είτε σε ''τεχνικό πρόβλημα'' είτε σε ''κατειλημμένη'' τηλεφωνική γραμμή...

Πάντως απ' ότι μάθαμε κάποιες Λαρισαίες μητέρες πήγαν στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ για διευκρινίσεις-ενστάσεις και βρήκαν εκεί τους υπαλλήλους της Εταιρείας.

Για τους ενδιαφερόμενους γονείς τα γραφεία της ΕΕΤΑΑ στη Λάρισα βρίσκονται στην οδό Παπαναστασίου 33, στον 5ο όροφο πάνω στον πεζόδρομο. (Είσοδος δίπλα από τον φούρνο «Αντωνιάδης»)

Ετικέτες παιδικοι σταθμοι    ΕΕΤΑΑ    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 15:38

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

syriza3
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠαιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βροχή Οι Ενστάσεις! ''Έπεσαν'' (;) Τα Τηλέφωνα Στα Γραφεία Της ΕΕΤΑΑ - Που Είναι Στη Λάρισα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων