Σαββατο 12 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ο Λαμπερός Γάμος Γνωστού Λαρισαίου Επιχειρηματία Και Της Αγαπημένης Του (Φώτο – Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Ανδρέας-Ματίνα, μια ιστορία αγάπης που κατέληξε σε έναν λαμπερό γάμο στη Λάρισα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Κονδυλόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του Ματίνα. Το μυστήριο που έλαβε χώρο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, όπως και το γλέντι που ακολούθησε, με πλήθος καλεσμένων, ήταν σχεδιασμένα εως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και των ΜΜΕ, παρευρέθησαν στο γάμο του αγαπητού σε όλους Ανδρέα Κονδυλόπουλου και της αγαπημένης του. Εντυπωσιακή η νύφη μέσα στο νυφικό της, κοντό μπροστά και μακρύ πίσω, με άψογο μακιγιάζ και χτένισμα. Ευτυχισμένοι οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, έδειχναν να απολαμβάνουν την ευτυχία των δυο ερωτευμένων, αφού τα χαμόγελα δεν έσβηναν λεπτό απο τα προσωπά τους.

Μετά τη γαμήλια τελετή ακολουθησε γλέντι σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στη Λάρισα, με παραδοσιακή ορχήστρα, χορούς, λουλούδια και σαμπάνιες. Το ζευγάρι, συνέχισε μάλιστα τη διασκέδασή του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα, όπου τραγουδούσε η Πάολα και αναρτούσε φωτογραφίες στο facebook.

Ιδιαίτερα σημαντική και σπουδαία κίνηση εκ μέρους του Ανδρέα και της Ματίνας, η απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά απο τα δώρα του γάμου τους, ανθρώπους και ιδρύματα που μέσα στην κρίση αντιμετωπίζουν προβλήματα κι αυτό διευκρινιζόταν απο σημείωση στην πρόσκληση του γάμου, οτι μέρος του ποσού της λίστας γάμου θα δωθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Να ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσουν και να είναι πάντα τόσο λαμπεροί κι ευτυχισμένοι!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Larisanew.gr

Πολυμέσα

Ο λαμπερός γάμος γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία και της αγαπημένης του, που τίμησε πλήθος κόσμου (Φώτο – Βίντεο) Ο λαμπερός γάμος γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία και της αγαπημένης του, που τίμησε πλήθος κόσμου (Φώτο – Βίντεο) Ο λαμπερός γάμος γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία και της αγαπημένης του, που τίμησε πλήθος κόσμου (Φώτο – Βίντεο) Posted date: 08 Σεπτεμβρίου, 2015 In: EVENTS, LIFESTYLE, ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ _DSC7683 Ανδρέας-Ματίνα, μια ιστορία αγάπης που κατέληξε σε έναν λαμπερό γάμο στη Λάρισα Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Κονδυλόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του Ματίνα. Το μυστήριο που έλαβε χώρο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, όπως και το γλέντι που ακολούθησε, με πλήθος καλεσμένων, ήταν σχεδιασμένα εως και την τελευταία λεπτομέρεια. Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και των ΜΜΕ, παρευρέθησαν στο γάμο του αγαπητού σε όλους Ανδρέα Κονδυλόπουλου και της αγαπημένης του. Εντυπωσιακή η νύφη μέσα στο νυφικό της, κοντό μπροστά και μακρύ πίσω, με άψογο μακιγιάζ και χτένισμα. Ευτυχισμένοι οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, έδειχναν να απολαμβάνουν την ευτυχία των δυο ερωτευμένων, αφού τα χαμόγελα δεν έσβηναν λεπτό απο τα προσωπά τους. Μετά τη γαμήλια τελετή ακολουθησε γλέντι σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στη Λάρισα, με παραδοσιακή ορχήστρα, χορούς, λουλούδια και σαμπάνιες. Το ζευγάρι, συνέχισε μάλιστα τη διασκέδασή του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα, όπου τραγουδούσε η Πάολα και αναρτούσε φωτογραφίες στο facebook. Ιδιαίτερα σημαντική και σπουδαία κίνηση εκ μέρους του Ανδρέα και της Ματίνας, η απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά απο τα δώρα του γάμου τους, ανθρώπους και ιδρύματα που μέσα στην κρίση αντιμετωπίζουν προβλήματα κι αυτό διευκρινιζόταν απο σημείωση στην πρόσκληση του γάμου, οτι μέρος του ποσού της λίστας γάμου θα δωθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Να ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσουν και να είναι πάντα τόσο λαμπεροί κι ευτυχισμένοι! _DSC7770
Ετικέτες ΓΑΜΟΣ    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 18:55

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

potami
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Λαμπερός Γάμος Γνωστού Λαρισαίου Επιχειρηματία Και Της Αγαπημένης Του (Φώτο – Βίντεο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων