Σαββατο 23 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Άμεση Κινητοποίηση Του Μανώλη Σχετικά Με Τις Ζημίες Στον Δήμο Τεμπών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργου  Μανώλη στο θέμα ζημιών μετά το χθεσινό

-5 που επικράτησε στην περιοχή του Δήμου Τεμπών, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε απόγνωση οι αμυγδαλοπαραγωγοί του δήμου Τεμπών και πιο συγκεκριμένα του Συκουρίου, Όσσας, Καλοχωρίου κλπ..Ζημιές επίσης έχουν προκληθεί σε βερικοκιές, ροδακινιές καθώς και σε πρώιμα μποστάνια καρπουζιού στο Καλοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή του Μακρυχωρίου

Ήρθε αμέσως σε επαφή με τον Πρόεδρο Συκουρίου κ. Γιώργο Καλότυχο, τον Πρόεδρο Ελάτειας κ. Αντώνη Γκανάτσιο, τον Πρόεδρο του Ευαγγελισμού κ. Νίκο Καραμανέ, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλοχωρίου κ. Γιώργο Σαϊτη, τον Πρόεδρο Μακρυχωρίου κ. Γιάννη Μπούτο, με παραγωγούς Όσσας και Μακρυχωρίου, και με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Συκουρίου. ΄Ολοι δήλωσαν ότι η ζημιά σε κάποιες περιοχές είναι ολοκληρωτική και τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να περιμένουν δίκαιες εκτιμήσεις και πραγματικές αποζημιώσεις.

Ο κ. Γιώργος Μανώλης επικοινώνησε αμέσως με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Τεμπών κ. Σπύρο Μπετχαβέ και ενημερώθηκε ότι την Δευτέρα θα γίνει αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ, στη συνέχεια και εντός 15/ημέρου θα πρέπει οι παραγωγοί να καταθέσουν τις δηλώσεις ζημιάς. Στο σημείο αυτό ο κ. Μανώλης από την εμπειρία του, επί 20/ετίας Ανταποκριτής του ΕΛΓΑ επισημαίνει, «θέλω να πω στους παραγωγούς ότι πρέπει να δηλώσουν τα ίδια στρέμματα και στην δήλωση ΟΣΔΕ διότι θα γίνει διασταύρωση της δήλωσης ζημιάς του ΕΛΓΑ με τη δήλωση ΟΣΔΕ» . Επίσης τη Δευτέρα αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Λάρισας με επικεφαλής τον επόπτη του Ν. Λάρισας κ. Σπυρόπουλο.

 

 

Τέλος ο κ. Γιώργος Μανώλης, αναφέρει ότι η Νέα Κυβέρνηση πρέπει να τρέξει τις διαδικασίες αποζημιώσεων γρήγορα ώστε να δείξει την αξιοπιστία λόγων και πράξεων, σε καιρούς χαλεπούς για τους αγρότες, που όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «έχουν ξεσκέπαστο μαγαζί».

Οι παραγωγοί λένε ότι θα είναι για τη Κυβέρνηση ένα δυνατό κραστ τεστ .Σαν Αντιπολίτευση κατηγορούσε τον ΕΛΓΑ ότι οι εκτιμήσεις δεν ήταν δίκαιες και οι αποζημιώσεις δεν ήταν πραγματικές. Τώρα ήρθε η ώρα οι παραγωγοί να «απολαύσουν» δίκαιες και πραγματικές αποζημιώσεις. Ίδωμεν. 

Ετικέτες μανωλης    ζημιες    αγρότες    δήμος Τεμπών   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΆμεση Κινητοποίηση Του Μανώλη Σχετικά Με Τις Ζημίες Στον Δήμο Τεμπών Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων