Σαββατο 29 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ο Μεϊμαράκης Απ’ Τη Λάρισα: «Δεν Θα Πέσουμε…»-ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σε μια μεγάλη εκδήλωση και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Φρούριο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας, για τα 40

χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Επίτιμος προσκεκλημένος για να μιλήσει ήταν ο πρόεδρος της βουλής κ. Ευάγελος Μεϊμαράκης ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τα στελέχη του κόμματος και έστειλε μήνυμα ενότητας από τη Λάρισα για τη Νέα Δημοκρατία.

 

Τόνισε πως θα πρέπει τέτοιες μαζώξεις να γίνονται πιο συχνά για να τα λένε τα στελέχη της ΝΔ από κοντά για τα όποια προβλήματα και θέματα, και όχι να αποξενώνονται όπως γίνεται στις μέρες μας λόγω της νέας τεχνολογίας μέσω της οποίας γίνονται οι επικοινωνίες.

 

Ο κ. Μεϊμαράκης βροντοφώναξε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει, μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Κοιμούνται ύπνο βαθύ όσοι νομίζουν πως θα πέσουμε, δεν θα πέσουμε. Και αν ακόμη η βουλή δεν εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας, εμείς πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι. Έγιναν κάποια λάθη σίγουρα, αλλά πρέπει να εκλεγούμε ξανά για να τα διορθώσουμε. 

Τα λάθη τα δικά μας δεν ήταν εγκλήματα για τη χώρα όπως έγιναν από άλλους, τα δικά μας λάθη μπορεί να ήταν στις μεταξύ μας σχέσεις. Αυτό δεν ήταν έγκλημα κατά της χώρας. 

Απαιτείται λοιπόν να μείνουμε όρθιοι. Αν περάσουμε και τον σκόπελο της εκλογής προέδρου, τότε θα φτάσουμε στο 2016 και αυτό ακριβώς φοβάται η αντιπολίτευση».

 

Επίσης, σημείωσε: «Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να οδηγηθούν στις κάλπες όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά με θετική σκέψη. Διότι αυτή η ψήφος πολλές φορές έβαλε την χώρα σε περιπέτειες».

Ο πρόεδρος της βουλής μίλησε για τις δημοσκοπήσεις και την αδιευκρίνιστη ψήφο, τονίζοντας πως εκεί ακριβώς υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων που πρέπει να πλησιάσει η ΝΔ.

Επίσης έκανε λόγο για ανθρώπους φίλους του κόμματος που το 2012 δεν ήθελαν να ακούσουν κανέναν από τη ΝΔ αλλά πλέον έχουνε αλλάξει., διότι η ΝΔ στάθηκε όρθια. 

 

Επιπρόσθετα επισήμανε: «Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε, διότι ακραίες φωνές είχαν επικρατήσει, όμως για το εθνικό συμφέρον βάλαμε στην άκρη τις διαφορές μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες δυνάμεις, αλλά αν δεν το κάναμε και δεν αναλαμβάναμε που θα βρισκόμασταν σήμερα; Ποιος σας είπε ότι κυβερνήσαμε με χαρά με τους άλλους δύο ετέρους; Με εθνική συνείδηση ανταποκριθήκαμε, αλλά και με πόνο ψυχής για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.

Σηκώσαμε δυσανάλογο βάρος στους ώμους μας». 

 

Στο μεταξύ έναν μεγάλο ενθουσιασμό επέδειξαν στις ομιλίες τους οι 2 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, τόσο ο Μάξιμος Χαρακόπουλος όσο και ο Χρήστος Κέλλας οι οποίοι καλωσόρισαν τον κ. Μειμαράκη στη Λάρισα. 

Ο δε κ. Χαρακόπουλος, τόνισε ότι η Νέα δημοκρατία είναι αυτή που πάντα βγάζει τα …κάστανα από τη φωτιά σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα και  αυτό κάνει και τώρα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει και κάποια λάθη και αστοχίες όπως με τον ΕΝΦΙΑ, αλλά θα διορθωθούν, ενώ τόνισε επίσης πως η ΝΔ οδηγεί την χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια.

Από την πλευρά του ο κ. Κέλλας έδωσε βαρύτητα στον κόσμο της Ν.Δ. λέγοντας: «Εσείς είστε που κρατήσατε την παράταξη σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς. Εσάς τιμούμε όλους απόψε». Ο βουλευτής της Λάρισας μίλησε με ενθουσιασμό για την πορεία των 40 χρόνων του κόμματος, αλλά και εκείνος είπε πως πιθανώς να έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις, όμως η παράταξη εκλήθη  να σώσει την χώρα πριν 2 χρόνια με επικεφαλής τον Σαμαρά και πλέον, τόνισε, «λέμε με σιγουριά πως αυτό έγινε».

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Μεϊμαράκης Απ’ Τη Λάρισα: «Δεν Θα Πέσουμε…»-ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων