Πεμπτη 27 Νοεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Παπαρηγα Απ' Τη Λάρισα: ''Είναι Δηλητήριο Η Μείωση Των Απαιτήσεων Της Εργατικής Τάξης..."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με το ...σύνθημα ''Παντός καιρού'' που είναι και  ο τίτλος του βιβλίου για το οποίο έγινε η αποψινή εκδήλωση, ξεκίνησε την ομιλία της στη Λάρισα

και συγκεκριμένα στο ΔΩΛ το απόγευμα της Πέμπτης η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, πρώην γ.γ. του κόμματος, η οποία μίλησε σε μια κατάμεστη αίθουσα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου που εκδόθηκε πρόσφατα από τη «Σύγχρονη Εποχή» με τίτλο «Κόμμα ‘‘Παντός Καιρού’’».

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε πως το ''Παντός Καιρού'' στο κόμμα το χρησιμοποιούν διαρκώς διότι, όπως είπε: ''Πλησιάζουμε στα 100 χρόνια του κόμματος και είναι ακόμη επίκαιρο και θα είναι όπως φαινεται και στα 200 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως το ΚΚΕ υποχρεώνεται να προσεγγίζει και να κατακτά την ικανότητα να τραβά τον ίσιο δρόμο, να πάει πάντα ευθεία, όσο κακοτράχαλος και αν είναι ο δρόμος, κάτι δύσκολο που όμως πρέπει να το κάνουμε και το κάνουμε. Τίποτα δεν είναι οριστικά κατεκτημένο. Καλύτερα να λέμε πως έχουμε ένα σύνθετο καθήκον παρά ένα δύσκολο καθήκον".

Εν συνεχεία η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως: ''Διατρέχουμε μια υποχώρηση του επαναστατικού κινήματος, αυτή η υποχώρηση έχει συνέπειες. Ζούμε μια υποχώρηση και μείωση των απαιτήσεων της εργατικής τάξης και αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα. Είναι μοιρολατρικό κάποιος να είναι ικανοποιημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν και να μην κάνει κάτι για να το αλλάξει. Είναι δηλητήριο η μείωση των απαιτήσεων...". 

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν η σημερινή πολιτική κατάσταση, η κατάσταση του κινήματος από τη σκοπιά της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ, στην προσπάθεια του να προβάλει τη μόνη ρεαλιστική πρόταση διεξόδου για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αφού λύση για τον λαό δεν μπορεί να υπάρξει με ανάθεση σε επίδοξους σωτήρες παρά μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ και με οργανωμένο λαό».

Ετικέτες Παπαρήγα    Λάρισα    ΚΚΕ    Βιβλίο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 20:42

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠαπαρηγα Απ' Τη Λάρισα: ''Είναι Δηλητήριο Η Μείωση Των Απαιτήσεων Της Εργατικής Τάξης..." Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων