Δευτερα 27 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μόνο Πανθεσσαλικό Δεν Ήταν Αυτό Το Συλλαλητήριο…. - Απογοητευτική Η Εικόνα Που Παρουσίασαν Οι Εκπαιδευτικοί – ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πραγματικά απογοητευτική ήταν η εικόνα που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί στην συγκέντρωση που είχαν στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο

Πανεκαιδευτικό Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις κυβερνητικές πολιτικές, καθώς για μια ακόμη φορά η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μικρή στο ραντεβού που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Και οι ίδιοι ήταν απογοητευμένοι από αυτό που παρουσίασαν, ενώ τα λόγια του 

προέδρου της ΕΛΜΕ Μαγνησίας κ. Σ. Σαβελίδη τα λένε όλα, καθώς τόνισε πως πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και ειδικά οι συνδικαλιστές….

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαδόπουλος, τόνισε για την αποψινή συγκέντρωση: «Γίνεται σήμερα ένα συλλαλητήριο ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και τα μνημόνια, ενάντια στην τράπεζα θεμάτων και την αξιολόγηση. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί».

 

Ο πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων Λάρισας, Δημήτρης Τζιώλης με την σειρά του τόνισε: «Συμμετέχουμε στο Πανεκαιδευτικό Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο για να διαδηλώσουμε την εναντίωσή μας απέναντι σε αυτή την βάρβαρη πολιτική του υπουργείου. Η εκπαίδευση βάλλεται από το υπουργείο, τα κενά και τα προβλήματα στην εκπαίδευση παραμένουν και πρέπει κάποιος να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της δωρεάν και δημόσιας παιδείας».

Τέλος, ο πρόεδρος ΕΛΜΕ Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης δήλωσε: «Ο κόσμος της εκπαίδευσης και όχι μόνο βιώνει τις χειρότερες και τις πιο οδυνηρές πολιτικές των τελευταίων 30 χρόνων. Αλλά σίγουρα το κίνημα θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν του ότι ο μοναδικός αντίπαλος δεν είναι μόνο αυτές οι πολιτικές. Η σημερινή συγκέντρωση εδώ στη Λάρισα, καταδεικνύει ότι αντίπαλοι είναι και ο εφησυχασμός και ο ωχαδερφισμός όλων μας. Δεν είναι δυνατόν σ’ ένα Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στις μέρες μας με ότι αυτός ο λαός υπομένει, να υπάρχει μία τόσο μικρή συγκέντρωση στο κέντρο της Θεσσαλίας. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του και πρώτα απ’ όλους οι συνδικαλιστές».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 20:16

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜόνο Πανθεσσαλικό Δεν Ήταν Αυτό Το Συλλαλητήριο…. - Απογοητευτική Η Εικόνα Που Παρουσίασαν Οι Εκπαιδευτικοί – ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων