Τριτη 5 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Προφεστιβαλική Παρέμβαση Της ΚΝΕ Στον Αγιόκαμπο

Ιουλ 31
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνεχίζονται οι  προφεστιβαλικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις της οργάνωσης στο Νομό Λάρισας στα πλαίσια

του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή με σύνθημα «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Ν. Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!». Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Τσαριτσάνη σειρά έχει η παραλία του Αγιοκάμπου το Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 21:00,  στο χώρο απέναντι από την κεντρική διασταύρωση. Η παρέμβαση θα περιλαμβάνει ομιλία με θέμα «Οι διακοπές δεν είναι εμπόρευμα είναι δικαίωμα» και στην συνέχεια θα ακολουθήσει Latin Party.  Η παρέμβαση μας αναδεικνύει ένα σημαντικό θέμα που αφορά την πλειοψηφία του λαού μας. Στέλνουμε μήνυμα και καλούμε την νεολαία, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, με πείσμα και αισιοδοξία, μέσα από τον κοινό αγώνα τους να αποκρούσουν την αντιλαϊκή πολιτική που συντρίβει κάθε εργατικό δικαίωμα και να την ανατρέψουν. Να διεκδικήσουν:

·Μείωση της τιμής των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας κατά 50%. Τακτική σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα, 365 μέρες το χρόνο με σύγχρονα, ασφαλή πλοία και λιμάνια.

·Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων, των ΑμΕΑ ή άλλων εργαζομένων που έχουν ανάγκη, των μαθητών, των φοιτητών, των στρατευμένων νέων.

·Λαϊκό τουρισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση της ανάγκης των λαϊκών οικογενειών στην αναψυχή, την ξεκούραση, με δωρεάν φτηνές, προσιτές υπηρεσίες και υποδομές.

·Ικανοποίηση των  αιτημάτων των εργαζομένων που δουλεύουν σε νευραλγικούς κλάδους για τον τουρισμό,  για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα και συνδικαλιστικές ελευθερίες

 

 

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν μια σειρά από δραστηριότητες της ΚΝΕ στις γειτονιές και τα χωριά της Λάρισας που θα αφορούν τον κινηματογράφο, την ερασιτεχνική δημιουργία, το θέατρο, τον αθλητισμό, το βιβλίο. Οι δραστηριότητες αυτές θα κορυφωθούν με το κεντρικό Φεστιβάλ στις 12 και 13 Σεπτέμβρη στην κοίτη του Πηνειού. 

Ετικέτες ΚΝΕ    Αγιόκαμπος    φεστιβάλ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠροφεστιβαλική Παρέμβαση Της ΚΝΕ Στον Αγιόκαμπο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων