Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αυτός Είναι Ο Λαρισαίος Παιδόφιλος! Το Προφίλ Του Στο Facebook Και Οι Κατηγορίες Που Τον Βαραίνουν (ΦΩΤΟ)

Ιουν 25
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με ψεύτικη φωτογραφία στο facebook παρίστανε πως ήταν νεαρός και απειλούσε ανήλικα...

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός «προφίλ» (όνομα και φωτογραφία) που είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την 03.06.2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΜΑΥΡΟΔΗΜΟ Θεμιστοκλή του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα. 

Ο λογαριασμός «προφίλ» που είχε δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έχει το όνομα « themistoklis mavrodimos » με την ακόλουθη φωτογραφία :

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα, ο 47χρονος για τουλάχιστον ένα 6μηνο, δημιουργούσε προφίλ στο facebook, υποδυόταν τον 19χρονο, για να συνομιλεί διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες.

Αφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο με την απειλή ότι θα βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.

Στη συνέχεια απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και τις εξανάγκαζε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση της σωματικής δυσλειτουργίας λόγω οργανικής νόσου του ανήλικου και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.  

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 17:32

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑυτός Είναι Ο Λαρισαίος Παιδόφιλος! Το Προφίλ Του Στο Facebook Και Οι Κατηγορίες Που Τον Βαραίνουν (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων