Δευτερα 8 Σεπτεμβριου 2014

Δέσποινα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τράκαρε Mε Aσθενοφόρο Tου ΕΚΑΒ

Ιουλ 31
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τέθηκε εκτός προσωρινά, ενώ μαζί με ένα δεύτερο που είχε αναλάβει διακομιδή για Αθήνα η πρωινή βάρδια έμεινε χθες με

δύο οχήματα

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη χθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη διασταύρωση των οδών Γκλαβάνη με Ιάσονος Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ασθενοφόρο προκαλώντας υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα τέσσερα οχήματα που κάλυπταν την πρωινή βάρδια του ΕΚΑΒ Βόλου να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας, μέχρι την άφιξη του Ανακριτικού του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την επισκευή του συνεργείο.

Αποτέλεσμα ήταν η προγραμματισμένη για νωρίς χθες το μεσημέρι διακομιδή 25χρονης ασθενούς από το Νοσοκομείο Βόλου στη Λάρισα αναγκαστικά να ματαιωθεί, καθώς ήδη ένα δεύτερο από τα τέσσερα ασθενοφόρα της βάρδιας βρίσκονταν σε διακομιδή στην Αθήνα. Στο Βόλο για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών έμειναν ένα ασθενοφόρο και μία μονάδα. Η νεαρή μετέβη στη Λάρισα με ιδιωτικό όχημα.

Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Βόλου επισημαίνουν ότι κατανοούν απόλυτα τις διαμαρτυρίες ασθενών και συνοδών τους για τη μη εξυπηρέτηση διακομιδών, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει όταν δεν υπάρχει δυνατότητα να μείνει πίσω ικανός αριθμός ασθενοφόρων για επείγοντα περιστατικά.

Όπως χθες η πρωινή βάρδια έμεινε με ένα ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα -μετά τη διακομιδή στην Αθήνα και το τροχαίο- τα οποία ήταν αδύνατο να βγουν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.

Στο μεταξύ, ύστερα από τις υλικές ζημιές που υπέστη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τη σύγκρουση του Ι.Χ., αλλά και με δεδομένο ότι τέσσερα ακόμη ασθενοφόρα της δύναμης του είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας βλαβών, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαριώτης είχε επικοινωνία με τον διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου Κ. Καραμπάτσα. Ο κ. Καραμπάτσας συμφώνησε να δοθούν από σήμερα ασθενοφόρα της δύναμης του Νοσοκομείου Βόλου στο ΕΚΑΒ, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σε οχήματα μέχρι την επιδιόρθωση όσων έχουν βλάβη.

Από τα τέσσερα ακινητοποιημένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα τρία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ABS, και απαιτείται ποσό 1.400 ευρώ για την επιδιόρθωση του καθενός, ενώ το τέταρτο έχει ακινητοποιηθεί εξαιτίας βλάβης στον κινητήρα.

Παρέμειναν στους θαλάμους νοσηλείας!

Εξάλλου, ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο onlineσύστημα του υπουργείου Υγείας ήρθε χθες να δημιουργήσει εμπόδια στην έκδοση εξιτηρίων. Το σύστημα κρέμασε και νοσηλευόμενοι που είχαν ενημερωθεί ότι χθες επρόκειτο να επιστρέψουν στις οικίες τους, αναγκάστηκαν να μείνουν μέσα στο Νοσοκομείο, περιμένοντας να αποκατασταθεί η βλάβη του συστήματος και να λάβουν το εξιτήριό τους.
Πηγή: taxydromos.gr

Ετικέτες τρακαρε    Ασθενοφόρο    Βόλος   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΤράκαρε Mε Aσθενοφόρο Tου ΕΚΑΒ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων