Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Χτύπα Κι Άλλο, Θα Το Αντέξω... Μαθήματα Δημοσιογραφίας Από Την Ηρώ Διώτη

Ιουν 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον αδυσώπητο πόλεμο που δεχόμαστε τις τελευταίες ημέρες γιατί επιτελέσαμε το καθήκον μας έσπευσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη

να ρίξει (πάντα κατά την άποψη μας) την... τουφεκιά της στον αέρα! Με ανάρτηση της στο Facebook που, φυσικά, αναδημοσιεύτηκε από τοπικά sites το Σάββατο, η κ. Διώτη σχολιάζοντας τη γνωστή υπόθεση και, προφανώς, το ρεπορτάζ μας κάνει λόγο για "αδιανόητη “δημοσιογραφία» της κλειδαρότρυπας" και "πόσο ακόμα θα συνεχίσει να λοιδορεί χωρίς αιδώ ανθρώπους για τις επιλογές τους στην κλειστή τους κρεβατοκάμαρα;"...  Αναρωτιέται μάλιστα γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο με ποιον ή ποια κοιμάται ο καθένας και η καθεμιά που εκτίθεται στη δημόσια ζωή, γιατί να τον ενδιαφέρει πως πίνουν τον καφέ τους, αν τους αρέσει η κόκκινη σάλτσα, αν πιστεύουν στο Θεό ή όχι κτλπ.

Μάλιστα. Τα "κορυφαία" ερωτήματα της κ. Διώτη τα προσπερνούμε λογίζοντάς τα ως ρητορικά... Εννοείται πως δεν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά! Άλλωστε στην περίπτωση που συζητά όλη η Λάρισα μόνο κλειστή δεν ήταν, δυστυχώς,  η... κρεβατοκάμαρα. 

Αντί όμως να παραθέσουμε για μία ακόμη φορά τους λόγους που προχωρήσαμε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα γυρίσουμε 15 μέρες πίσω για να σας θυμίσουμε τι είχαμε γράψει μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών για την υποψήφια περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την ειδοποιό - σύμφωνα με την άποψη της press-a - διαφορά της με τη Ρένα Δούρου που εν αντιθέσει με την Διώτη όχι μόνο πέρασε στο Β' γύρο αλλά πήρε και μια μεγάλη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής. (Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ)

Ποιος ξέρει; Ίσως να μην της είχε αρέσει και πολύ το σχόλιο, η σύγκριση της με μια "συντρόφισσα" που δεν "έκατσε" πάνω στη σιγουριά της βουλευτικής έδρας και του παχυλότατου μισθού όπως έπραξε η ίδια και να μας το κρατούσε... Ίσως να' ναι αυτό! Παρεμπιπτόντως τα ίδια λέγαμε και για την κυρία Χρυσοβελώνη, δεν ήταν προσωπικό το θέμα με την κ. Διώτη. Ας είναι, όποιος άλλος πολιτικός επιθυμεί επειδή του ασκήσαμε κριτική, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για να "χτυπήσει" την press-a... Πάρτε σειρά γιατί είστε και πολλοί!

Ετικέτες Διωτη    αναρτηση    ρεπορταζ    pressa   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 23:23

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΧτύπα Κι Άλλο, Θα Το Αντέξω... Μαθήματα Δημοσιογραφίας Από Την Ηρώ Διώτη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων