Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Το Ποτάμι» Του Στ. Θεοδωράκη …Ξεχύθηκε Στη Λάρισα – «Ντροπή για Την Κυβέρνηση ο Μπαλτάκος» - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Το Ποτάμι» πέρασε από την Λάρισα σήμερα με τον αρχηγό του Σταύρο Θεοδωράκη να παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματός του στο Φρούριο,

έχοντας κοντά του τους Λαρισαίους φίλους του Ποταμιού, αλλά και κάποιους που ήρθαν και από την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Αγαπητός από πολύ κόσμο πλησίασε τους πάντες και έκανε διάλογο με όποιον τον προσέγγιζε μέχρι που ξεκίνησε τον διάλογο με τον κόσμο σε μια διαδικασία που είναι πλέον γνώριμη αφού αυτό κάνει και θα κάνει σε κάθε στάση του ανά την Ελλάδα, έχοντας ξεκινήσει από την γενέτειρα του την Κρήτη.

Έτσι και στην Λάρισα, ο Θεοδωράκης τόνισε ότι απεχθάνεται να ετοιμάζει ομιλίες, κάτι που του θυμίζει το παρελθόν και αυτό που κάνουν οι πολιτικοί χρησιμοποιώντας την ίδια κατά βάση ομιλία σε κάθε πόλη. «εγώ», είπε, «θα κάνω διάλογο και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σας», όπως και έκανε, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματός του και το πρόγραμμα που έχει το «ποτάμι» αφού αυτό του ζητήθηκε αρχικά.

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές και τις υποψηφιότητες του ποταμιού, είπε ότι: «μέσω ίντερνετ έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία από την πρώτη μέρα. με συστατικές επιστολές ανθρώπων που μας συστήνουν ανθρώπους για υποψηφίους και εμείς αυτές τις υποψηφιότητες τις ελέγχουμε,. Ο κόσμος μας εξέπληξε σε αυτό με την ανταπόκρισή του.

«Ο Πρωθυπουργος Να Δώσει Εξηγήσεις Στον Ελληνικό Λαό»

Πριν ξεκινήσει τον διάλογο με τον κόσμο, αλλά και μιλώντας λίγο πριν με τους δημοσιογράφους, ο Σταυρός Θεοδωράκης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα των τελευταίων ημερών που αφορά τον κ. Μπαλτάκο, τονίζοντας:

«Όλο αυτό που συμβαίνει με τον Μπαλτάκο δείχνει την φαυλότητα του παλιού πολιτικού συστήματος. Όλοι προσπαθούν να εκτιμήσουν πόσο ακροδεξιός ήταν ο Μπαλτάκος. Είναι κάτι πιο σοβαρό, εγώ είδα έναν άνθρωπο που έτρεμε σαν το ψάρι μπροστά στον κασιδιάρη, έναν άνθρωπο που …κάρφωνε ακόμη και τον  πρωθυπουργό του, που μιλούσε για την δικαιοσύνη απαξιωτικά, λες και ήταν τα παιδιά που έστελνε για εφημερίδες, μια ντροπή για την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, γιατί ο Μπαλτάκος δεν εκλέχτηκε από το λαό ήταν δικός του άνθρωπος, το ακροδεξιό του χέρι.

Και ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να ζητήσει δημοσίως εξηγήσεις, αν αυτά που καταμαρτυρά ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν έχω πειστεί πάντως ότι αυτά που λέει ο γενικός γραμματέας είναι αλήθεια, δεν πείστηκα ότι η δικαιοσύνη είναι υποχείριο κάποιου υπουργού. Πιστεύω ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει μια ξεκάθαρη δικαστική αντιμετώπιση.

Με σκληρότητα ο ελληνικός λαός θα πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του για το παλιό πολιτικό σύστημα.
Για το νέο πολιτικό σύστημα, θα αποδειχθεί στην πράξη πόσο θα μπορέσουμε να είμαστε διαφορετικοί. Εμείς τουλάχιστον δεν ταυτίζουμε το κομματικό συμφέρον με το δημόσιο συμφέρον. Εμείς δεν έχουμε κόμμα, είμαστε μια παρέα από πολλούς ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, και θέλουμε να οργανώσουμε ένα κίνημα για να μπει νέο αίμα στην πολιτική.

Σε εμάς έρχεται ο κόσμος, τα μηνύματα είναι όλα ενθαρρυντικά.

Μας κατηγορούν για διάφορα, ο καθένας έχει ένα σενάριο, εμείς όμως είμαστε ξεκάθαροι, κάναμε αυτή την κίνηση, γιατί δεν θέλουμε ο ελληνικός λαός να μην επιλέξει ένα από τα δύο λάθη, γιατί έτσι τους θεωρούμε και τους δύο. Καλούμε τον κόσμο και κυρίως τον νέο κόσμο, και δεν εννοώ τους φοιτητές που είναι μαζί μας, αλλά αυτούς που μέχρι σήμερα δεν είχαν εμπλοκή στα γρανάζια της εξουσίας και επιτέλους θέλουν να κάνουν κάτι καλό για την χώρα τους».

Στην συγκέντρωση αυτή του «Ποταμιού» έδωσε το παρών ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, συνεργάτης άλλωστε του κ. Θεοδωράκη, ενώ είδαμε εκεί επίσης, τον επικεφαλής της Νέας Λάρισας κ. Ντίνο Διαμάντο, τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΕΕ και  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκο Τζίκα, τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιάννη Μακρυγιάννη κ.α.

Πολυμέσα

Ετικέτες Θεοδωράκης    Το Ποτάμι    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 23:21

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Το Ποτάμι» Του Στ. Θεοδωράκη …Ξεχύθηκε Στη Λάρισα – «Ντροπή για Την Κυβέρνηση ο Μπαλτάκος» - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων