Τεταρτη 8 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Έξω Φρενών Ο Ντίνος - Ποιοι Του Προκάλεσαν Την Έκρηξη;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Εκτός εαυτού φέρεται να είναι ο επικεφαλής της "Νέας Λάρισας" και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Ντίνος Διαμάντος με δημοσίευμα τοπικής

εβδομαδιαίας εφημερίδας η οποία τον θέλει ιδανικό αντιπεριφερειάρχη στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως τα σενάρια αυτά έρχονται από την Αθήνα και συμπληρώνει πως "γαλάζια" τοπικά στελέχη έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει από όλες τις πλευρές. Τέλος, ο συντάκτης του κειμένου αναρωτιέται τι θα γίνει αν ασχοληθεί με το ζήτημα ο ίδιος ο Αντωνης Σαμαράς.

Φυσικά και ο Ντίνος Διαμάντος δεν το άφησε όλο αυτό να περάσει έτσι και ήρθε η απάντησή του άμεσα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου κάνει λόγο για φτιαχτές δημοσκοπήσεις και προσπάθεια ορισμένων να ανακόψουν το ρεύμα που έχει για τον δήμο. Δείτε τι γράφει λοιπόν στο facebook:
 

"Κάποιοι υπηρετούν η/και τροφοδοτούν ενα παρασκήνιο είτε με μπαγιατικες φτιαχτες δημοσκοπήσεις είτε με προβοκατορικες πληροφορίες με προφανή στόχο : να ανακόψουν το πλειοψηφικό ρεύμα που παρουσιάζει δυναμική 2ου γύρου και νίκης και καταγράφεται σε καθαρές δημοσκοπήσεις αλλα, κυρίως, στην κοινωνία για τη Νεα Λαρισα. Να σπείρουν αμφιβολίες στον κόσμο και να τον ανακόψουν απο τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Λαρισας.
Η απάντηση μου ειναι ξεκάθαρη: δεν μου εχει γίνει καμία πρόταση και δεν πρόκειται να μου γίνει διότι δεν εχω αφήσει κανένα περιθώριο σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαιων όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι με την επιστράτευση και κοντυλοφορων και φρέσκων εντύπων να δημιουργήσουν αμφιβολία και θολούρα.
Άλλωστε, σε λίγο καιρό ο ρόλος κάποιων και τα μέσα τους θα αποκαλυφθούν... Απλά τωρα, βοά η πιάτσα..."

Ετικέτες Διαμάντος    δημοσιευμα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 11:16

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΈξω Φρενών Ο Ντίνος - Ποιοι Του Προκάλεσαν Την Έκρηξη; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων