Δευτερα 29 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κι Εσύ Τέκνον... Ντίνο;

Ιουν 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εντάξει από Ρένα-Τζανακούλη και, φυσικά, από τους ΚΚΕδες της Λαϊκής Συσπείρωσης, μαθημένος είναι... Έλα όμως που ο Καλογιάννης ''τα ακούει''

εσχάτως και από τον Ντίνο Διαμάντο!

Ο επικεφαλής της ''Νέας Λάρισας'' συνεχίζει το ''χώσιμο'' στη δημοτική αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Λάρισας.

Δείτε την ανακοίνωση Διαμάντου:

''Τελικά χθες, η "αποκάλυψη-ομολογία" του πάντα αυθόρμητου και ειλικρινούς Γιώργου Σούλτη ότι: "Ναι, όλους αυτούς τους μήνες ως δημοτική αρχή - και το λέω και στη δημοτική ομάδα αλλά, και δημόσια, δεν κάναμε πολλά πράγματα για την κατάσταση στο κέντρο και δεν λειτουργούν καλά πολλά πράγματα στην πόλη ΑΛΛΑ, ΕΝΑ ξέρω ότι το κάναμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και λειτουργεί: η Δημοκρατία και η συζήτηση για τα προβλήματα".
Εντάξει, είναι τραγικό πάντως, ένα χρόνο μετά τις εκλογές ο κόσμος να "ψιθυρίζει φωναχτά" ότι, η (άσχημη)κατάσταση στο κέντρο πριν ήταν καλύτερη από τη σημερινή!
Εντάξει, καλή η κουβέντα αλλά, δημοτική αρχή σημαίνει "έτοιμος να εφαρμόσω πολιτική". Με βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μέτρα και, φυσικά, αναμένοντας και τις όποιες μελέτες για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.
Η μάχη με την καθημερινότητα όμως δεν δίνεται με λόγια και κουβέντα.
Μέχρι και οι φορείς πήραν χαμπάρι πλέον την ανεπάρκεια και ανυπαρξία πρότασης για συζήτηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής.
Και η χθεσινή εκδήλωση με την "εκκωφαντική μη προσέλευση" δε χρειαζόταν την παρουσία του Δημάρχου (!) και 4 αντιδημάρχων (!) για να αναδειχτεί αυτό. Ίσα ίσα εξέθεσε ακόμα πιο πολύ!''

Σ.Σ. Να περιμένουμε απάντηση από τη δημοτική αρχή ή θα συνεχίσει να βαδίζει με την-επιτυχημένη- συνταγή Τζανακούλη αφήνοντας το θέμα να ξεχαστεί; Πάντως το καλύτερο απ' όλα όσα σημειώνει ο Διαμάντος είναι αυτό το ''εκκωφαντική μη προσέλευση'' για την εκδήλωση...  Από ευγένεια δεν έγραψε ο Ντίνος ''τρεις και ο κούκος''!

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
''Έργα Με Αποτελέσματα Και Όχι Λόγια'' Της Ρένας Καραλαριώτου*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚι Εσύ Τέκνον... Ντίνο; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων