Τεταρτη 18 Σεπτεμβριου 2013

Αριάδνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σκύλος Δάγκωσε Σε Όλο Του Το Σώμα 8χρονο Στη Γιάννουλη

Σεπ 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το σοκ της ζωής του βίωσε προχθές ένας 8χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου και μάλιστα δεσποζόμενου στη Γιάννουλη, με

αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα!

Η επίθεση, συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε δρόμο της Γιάννουλης. Ο Αλέξανδρος, μαθητής της Γ' δημοτικού, επέστρεφε με το ποδήλατό του, από το σπίτι φίλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλόσωμο σκυλί, ένας ελληνικός ποιμενικός, είτε γιατί ήταν λυμένος, είτε γιατί κατάφερε να λυθεί, επιτέθηκε με αγριότητα στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματος του! Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μέτρησαν πάμπολλα δήγματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στον δεξί μηρό του, όπου χρειάστηκαν πολλά ράμματα στα τραυματισμένα σημεία του σώματός του.

Αιμόφυρτος και κλαίγοντας από τον πόνο αλλά και τη σαστιμάρα, ο μικρός κατάφερε να φτάσει πεζός στο σπίτι του, σοκάροντας με τη σειρά τους γονείς του που τον είδαν σ' αυτή την κατάσταση. Αλλόφρονες τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρες εξετάσεις και θεραπευτικές αγωγές και παραμένει, προληπτικά τουλάχιστον, για νοσηλεία στην Ορθοπαιδική Κλινική. Μπορεί βεβαίως οι σωματικές πληγές του να ιαθούν σύντομα, όχι όμως και οι ψυχικές του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του τσοπανόσκυλου.

Να σημειωθεί ότι σε πολλές κατοικίες της Γιάννουλης φιλοξενούνται μεγαλόσωμα σκυλιά, συνήθως ως φύλακες των περιουσιών των ιδιοκτητών τους, τα οποία όμως είναι άκρως επικίνδυνα για τους αμέριμνους περαστικούς. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά!

* Στο μεταξύ συνελήφθη, προχθές (14-09-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αʼ Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο 35χρονος ημεδαπός, διότι ο σκύλος του το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιτέθηκε στο ανήλικο αγόρι και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, δαγκώνοντάς το σε διάφορα σημεία των άκρων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αʼ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.


Πηγή: Ελευθερία

Ετικέτες παιδί    Σκύλος    νοσοκομείο    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 10:09

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣκύλος Δάγκωσε Σε Όλο Του Το Σώμα 8χρονο Στη Γιάννουλη Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων