Τριτη 16 Δεκεμβριου 2014

Θεοφανώ, Μόδεστος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Γιατί Έγινε... "Τούρκος" Ο Κέλλας;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

"Φόρτωσε" ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ... Λίγο ακόμα και θα έβγαζε καπνούς απ' τα αυτιά!

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, πυροδότησαν οι ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζειμπέκ, με τις οποίες ζητούνε να διδάσκεται  στα μειονοτικά μουσουλμανικά νηπιαγωγεία της Θράκης, η Τουρκική ως επίσημη γλώσσα και όχι η Ελληνική.

Ο Λαρισαίος πολιτικός κληθείς να σχολιάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, έκανε λόγο για αντεθνικό παραλήρημα των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.
«Είναι απαράδεκτο να ακούγονται στο χώρο του Ελληνικού κοινοβουλίου, θέσεις που εξυπηρετούν το Τουρκικό προξενείο – να επιβάλλει την Τουρκική ως την επίσημη γλώσσα της μειονότητας – και  είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες  με την τακτική του. Σε μια χρονική περίοδο που οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, βρίσκονται σε κρίσιμο πεδίο, με την Ελλάδα να χαράσσει την εξωτερική και ενεργειακή πολιτική της για τα επόμενα 50 χρόνια, τέτοιες δηλώσεις τορπιλίζουν τις προσπάθειες αυτές και δίνουν τροφή σε όλους όσους παραμονεύουν για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει επίσημα θέση», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Όποιος θέλει τα Τούρκικα για επίσημη γλώσσα, ας πάει στην Τουρκία».
Τέλος ο κ. Κέλλας τόνισε με νόημα πως «Όσο περισσότερο προσπαθούν κάποιοι να αποκόψουν τους Έλληνες από τις αξίες τους, όπως η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια και η γλώσσα, τόσο περισσότερο θα τους ενώνουν γύρω από αυτές».

Ετικέτες κελλας    βουλευτής   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΓιατί Έγινε... "Τούρκος" Ο Κέλλας; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων