Παρασκευη 15 Αυγουστου 2014

Παναγιώτης, Δέσποινα, Μαρία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Άνοιξε Mikel Και Ο Κουτσιανικούλης! Στο Ηράκλειο Μαζί Με Τους Τζώρτζογλου - Κουρδάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιάννης Τζώρτζογλου... Το κοινό τους σημείο; Η Λάρισα... Εδώ που ο νεαρός Τζώρτζογλου σπούδασε

στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας (έχοντας καθηγητή τον Χρήστο Αγορίτσα) και ήρθαν κοντά με τον "Κούτσια" με τη μεταγραφή του στον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2007, τότε που ο πατέρας του Νίκος Τζώρτζογλου ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Εγκαίνια για την καφετέρια "Mikel" των Κουτσιανικούλη, Κουρδάκη, Τζώρτζογλου την Κυριακή (16/02) στο κέντρο του Ηρακλείου

Το «Νέο Mikel Spot» (Ταγματάρχου Τζουλάκη και Ψαρομηλίγκων 14) άνοιξε τις πύλες του για τους Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες της πόλης, προσφέροντας νέες μοναδικές γεύσεις καφέ αλλά και οποιοδήποτε άλλο ρόφημα επιθυμεί ο πελάτης.

Παράλληλα η καφετέρια «Mikel» αναμένεται ν’ αποτελέσει το νέο ποδοσφαιρικό στέκι της πόλης καθώς ιδιοκτήτες του είναι ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο αμυντικός του Ηρακλή πλέον Παναγιώτης Κουρδάκης και ο γιος του προέδρου της ΕΠΣΗ Γιάννης Τζώρτζογλου.

Από νωρίς το κατάστημα κατακλύστηκε από κόσμο ο οποίος εκμεταλλευόμενος την υπέροχη λιακάδα θέλησε να γευτεί τον φημισμένο σε όλη την Ελλάδα καφέ «Mikel» αλλά και να ευχηθεί καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες.

Καλές δουλειές ευχήθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Στο πλευρό του γιου του από νωρίς το πρωί βρέθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Πολλά τα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μαγαζιού με τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ηρακλείου (πρόεδροι, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι),  να δίνει βροντερό «παρών».

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης με τον αντιπρόεδρο Νίκο Τσαμπουράκη και τον υπεύθυνο λογιστηρίου της ΠΑΕ Μανόλη Βασιλάκη για να ευχηθεί στον «Κούτσια».

Από το μαγαζί πέρασαν και πολλοί συμπαίκτες του Βασίλη στον ΟΦΗ μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Πηγή: cretesports.gr

Ετικέτες mikel    Κουτσιανικουλης    Ηράκλειο   
Κατηγορία Life & Style
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 22:31

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΆνοιξε Mikel Και Ο Κουτσιανικούλης! Στο Ηράκλειο Μαζί Με Τους Τζώρτζογλου - Κουρδάκη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων