Πεμπτη 6 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μπαράζ Συλλήψεων Για «Φρουτάκια» Σε Όλη Τη Χώρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά έξι «ναοί» του παράνομου τζόγου εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές μέσα

σε ένα 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Καφετέριες, Ίντερνετ καφέ και παραδοσιακά καφενεία επέτρεπαν στους θαμώνες τους τα απαγορευμένα παιχνίδια τύπου «φρουτάκια».

*** Στο Βόλο, η καφετέρια ενός 34χρονου που αναζητείται για να συλληφθεί λειτουργούσε ως κανονικό καζίνο και μάλιστα είχε εγκατασταθεί σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης με τέσσερις κάμερες, μία οθόνη και ένα καταγραφικό μηχάνημα στο οποίο καταγράφονταν χωρίς άδεια εικόνες των εσωτερικών χώρων. 

Οι δυο προσωρινά υπεύθυνοι, ένας 49χρονος και μία 38χρονη, μαζί με την 50χρονη Ρωσίδα σερβιτόρα διοργάνωναν μέσω διαδικτύου το απαγορευμένο παιχνίδι «φρουτάκια», στο οποίο συμμετείχαν οκτώ Έλληνες και ένας Αλβανός ηλικίας από 37 ως 75 χρόνων. Μάλιστα, διέθεταν και ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών για το παράνομο παιχνίδι, ενώ τηρούσαν… πελατολόγιο με πλήθος ατομικές καρτέλες των παικτών και ένα τετράδιο με σημειώσεις!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τα 12 άτομα και τα οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για παραβίαση των νόμων περί παιγνίων και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατέσχεσαν 20 πλήρη συστήματα υπολογιστών, τις κάμερες και το καταγραφικό μηχάνημα, ένα ρούτερ, 3.521 ευρώ και 153 αποδείξεις αγοράς καρτών αξίας 3.220 ευρώ!

*** Σε χωριό της Πέλλας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών συνέλαβαν την 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη ενός Ίντερνετ καφέ που δεν διέθετε ούτε βιβλιάριο υγείας και έναν 49χρονο που έπαιζε το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια- πεταλούδες» σε έναν από τους εννέα πλήρεις υπολογιστές οι οποίοι κατασχέθηκαν μαζί με 45 ευρώ, ένα μπλοκ και μία σελίδα με χειρόγραφες σημειώσεις για τα έσοδα των παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.

*** Στα Ιωάννινα, οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο σε μια καφετέρια συνέλαβαν τον 66χρονο προσωρινά υπεύθυνο, την28χρονη Ρουμάνα σερβιτόρα και ένα 44χρονο Πακιστανό που έπαιζε «φρουτάκια» μέσω διαδικτύου. Στο χώρο κατασχέθηκαν επτά υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, πέντε usb stick και 120 ευρώ και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η 63χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ο 59χρονος ιδιοκτήτης καφενείου και ο 35χρονος υπάλληλος που λειτουργούσαν έξι υπολογιστές με σύνδεση στο διαδίκτυο και εξασφάλιζαν πρόσβαση στη διενέργεια απαγορευμένων παιχνιδιών τύπου «φρουτάκια». Παράλληλα, είχαν τοποθετήσει τρία τραπέζια με τσόχες για χαρτοπαίγνιο χωρίς την προβλεπόμενη άδεια πιστοποίησης από την Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων.

*** Στο Λουτράκι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου ο 57χρονος προσωρινά υπεύθυνος μιας καφετέριας και ένας 48χρονος θαμώνας στον οποίο είχε επιτρέψει να παίζει «φρουτάκια» μέσω υπολογιστή, που κατασχέθηκε μαζί με 23 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

*** Στην Κοζάνη, οι αστυνομικοί τηςΑσφαλείας που έκαναν έλεγχο στο καφενείο ενός 30χρονου τον έπιασαν στα πράσα να παίζει το τυχερό παιχνίδι Πόκερ μαζί με άλλους επτά θαμώνες ηλικίας 21 ως 60 χρόνων. Πάνω στο τραπέζι κατασχέθηκαν 52 τραπουλόχαρτα και 184 μάρκες και οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για διενέργεια τυχερών παιγνίων. 

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Συλλήψεις    φρουτάκια   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΜπαράζ Συλλήψεων Για «Φρουτάκια» Σε Όλη Τη Χώρα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων