Παρασκευη 30 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Το Φοβήθηκε Αλλά Πήρε Την Ισοπαλία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης κάνοντας ένα από τα χειρότερα φετινά

της παιχνίδια στη Football League χάνοντας ωστόσο τους πρώτους δύο βαθμούς στην έως τώρα πορεία της σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες. Χωρίς τελική προσπάθεια στο τέρμα για τους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς στο ματς με τον Σέρβο τεχνικό να ελέγχεται για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε για δεύτερο σερί ματς ο Μαρουκάκης. Τεράστιες ευκαιρίες για τον Απόλλωνα με τους Κονέ-Λαγό στο 45′, τον Δεληζήση στο 78′ και τον Τζιώρα στο 84′. Κορυφαίος στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Μπανούσης που ανέκοψε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων.

 

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς ο Απόλλωνας μιας και η ΑΕΛ παραχώρησε μέτρα στον αντίπαλο της. Στο 6΄ο Τζιώρας απείλησε για πρώτη φορά στο ματς όταν σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Καβουσάκης απέκρουσε την μπάλα και εν συνεχεία ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε το επιθετικό φάουλ.

Έπρεπε να συμπληρώσουμε 15΄ παιχνιδιού για την πρώτη φάση για την ΑΕΛ. Ο Ναγιάρ εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Ταΐρη.

 

 

Στο 19΄ δοκίμασε σουτ ο Αλμπάνης από μακριά για τον Απόλλωνα με τον Καβουσάκη και πάλι να βρίσκεται στη σωστή θέση και να μπλοκάρει. Στο 37′ ο Αλμπάνης από τα αριστερά, έσπασε στον Λαγό μέσα στην περιοχή, αυτός σέντραρε και ο Κονέ έπιασε την καρφωτή, αλλά χωρίς δύναμη, κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι.

 

Νέο στιγμή και μάλιστα η καλύτερη του πρώτου ημιχρόνου για τον Απόλλωνα με τους Κονέ και Λαγό να αποτυγχάνουν να παραβιάσουν την εστία του Καβουσάκη, μετά από λάθος γύρισμα του Γιοβάνοβιτς.

 

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα με τον Κονέ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνά άουτ.

 

Στο 52′ ο διαιτητής Ανούσος δεν είδε πως ο Νικολακάκης χρησιμοποίησε το χέρι του για να κατεβάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να φωνάζουν για πέναλτι.

 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στο 63′ με τον Παρπέξ από τα δεξιά και έξω από την περιοχή να σουτάρει όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καβουσάκη., ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Αλμπάνης έκανε ένα γέμισμα, με τον Τζιώρα από το ύψος της μικρής περιοχής, να στέλνει τη μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.

 

Στο 78′ ο Δεληζήσης πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε ωραίο κοντρόλ με το στήθος αποφεύγοντας έναν αντίπαλο με το σουτ να περνά ελάχιστα άουτ.

 

Τεράστια ευκαιρία στο 85′ για τον Απόλλωνα με τον Κρητικό να κάνει το σουτ και εν συνεχεία ο Τζιώρας δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη.

 

Η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Πάτο να διανύει το μισό γήπεδο όμως η τελική προσπάθεια του δεν ήταν καλή.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός(86′ Συμελίδης), Παρπέξ, Αλμπάνης(77′ Κρητικός), Κονέ, Τζιώρας.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο(25′ Πάτο), Ναγιάρ, Μπουντόπουλος(87′ Χοτζάλι), Μπόγιοβιτς(71′ Μαρουκάκης).

 

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας) Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας)

Πηγή: larissasportnews.gr

 

Ετικέτες ΑΕΛ    Ισοπαλία   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 21:26

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Για Την Απελευθέρωση Της Λάρισας Από Τους Κατακτητές Καλόγηρος Τηλέμαχος, Πρόεδρος Πραρτήματος Λάρισας Της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤο Φοβήθηκε Αλλά Πήρε Την Ισοπαλία! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων