Τεταρτη 7 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ήταν Θέμα Ανωτερότητας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δύο στα δύο για την ΑΕΛ που επικράτησε με 3-1 του Πανελευσινιακού στο AEL FC ARENA για το πρωτάθλημα της Football League με την διαφορά ποιότητας

ανάμεσα στις δύο ομάδες να δίνει τη νίκη στους “βυσσινί”. Ξεπέρασε τους 9.000 ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα. Δύο γκολ ο Μαρουκάκης(13′, 57′) που έφτασε τα 4 σε δύο αγωνιστικές. Σκόραρε και ο Λαμπρόπουλος (57′). Μείωσε για την ομάδα της Ελευσίνας ο Μπλάνκο στο 65′.

 

Μπήκε δυνατά, δεν σταματά ο Μαρουκάκης!

Πίεση ψηλά και επιθετική από το πρώτο δευτερόλεπτου του παιχνιδιού η ΑΕΛ εκμεταλλευόμενη την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της. Δύο σουτ Αναστασόπουλου και ένα δοκάρι σε μια φάση που εν τέλει δεν μέτρησε (λόγω οφσάιντ του Ροβίθη) έδωσαν το έναυσμα για επιπλέον πίεση.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 13ο λεπτό όπου μετά από πολύ όμορφη κυκλοφορία μπάλας ο Ουρτάδο σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ως «απομηχανής θεός» ο Ματθαίος Μαρουκάκης με κεφαλιά «ψαράκι» άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ 1-0. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όμως ο τερματοφύλακας των «σταχυοφόρων», Γιάννης Μπαντίκος, μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Γιώργου Μπουντόπουλου.


Η πίεση συνεχίστηκε, έγινε πιο σκληρό το ματς

Η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτική υπέρ της ΑΕΛ και στο επόμενο τέταρτο (15-30) του ματς. Η ΑΕΛ αν και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια φάση ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων βγάζοντας ουκ ολίγους αυτοματισμούς.

Κίνδυνος-θάνατος ο Μπουντόπουλος που χάρισε μερικές πολύ όμορφες ενέργειες στο κοινό του AEL FC ARENA. Αρκετό το… ξύλο από τους φιλοξενούμενους που ναι μεν προσπάθησαν να βγουν στην κόντρα αλλά οι πολύ οπισθοχωριμένοι Μπανούσης-Αναστασόπουλος κατάφεραν να ανακόψουν όλες τις προσπάθειες ενώ καταλυτικός ήταν και ο ρόλος του Βέρτζου σε αρκετές περιπτώσεις που άφησε τη θέση του για να πίεση πιο ψηλά, επιλογή που στέφθηκε με επιτυχία.

 

Δύο ευκαιρίες για Μαρουκάκη

 Στο ίδιο μοτίβο και το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΛ να χάνει δύο καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Και οι δύο με πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Μαρουκάκη.

Ο Λημνιός επιθετικός στο 36’ είδε τη μπάλα να του στρώνεται στο ύψος του πέναλτι έπειτα από φάουλ του Μονιακή αλλά και οι δύο προσπάθειες του βρήκαν πάνω σε σώματα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νικολακάκης έκανε με επιτυχία το overlap σέντραρε συρτά, ο Μπουντόπουλος άφησε για τον Μαρουκάκη που δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάτι άλλο με την ΑΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ 1-0.

 

Ανέβηκε για την ισοφάριση η Ελευσίνα, γκολ ο Μαρουκάκης

Με φάση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ουρτάδο να βγαίνει ωραία από δεξιά στο 47′, στη συνέχεια ο Βενεζουελάνος έκανε τη σέντρα, ο Ροβίθης δεν βρήκε τη μπάλα, με τον Μπουντόπουλο να σουτάρει πάνω στον Μπαντίκο.

Απείλησε για την ισοφάριση ο Πανελευσινιακός στο 50′ με τον Πλαβούκο να κάνει τη σέντρα, ο Μπλάνκο δεν βρήκε τη μπάλα σε πρώτο χρόνο με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον Τσολακίδη που σούταρε στη κλειστή γωνία του Καβουσάκη όμως ο τερματοφύλακας στη ΑΕΛ έδιωξε σωστά σε κόρνερ.

Το 2-0 για την ΑΕΛ ήρθε στο 57′ όταν ο Μπουντόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου πάσαρε ωραία στον Μαρουκάκη και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Απάντηση στην απάντηση

Μετά το γκολ της η ΑΕΛ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα οι “σταχυοφόροι” να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπλάνκο στο 65” βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε και μείωσε το σκορ σε 2-1. Φάση στην οποία φέρει ευθύνη και ο Καβουσάκης που δεν μπόρεσε να διώξει σωστά τη μπάλα σε σουτ από απόσταση με καλό οπτικό πεδίο.

Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ράρκο Ντόστανιτς που άρχισαν να πιέζουν για να πάρουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο σκορ. Στο 61′ ο Μπουντόπουλος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, έστρωσε στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, το σουτ όμως του μέσου των “βυσσινί” πέρασε άουτ.

Στο 67′ οι δύο παίκτες κατάφεραν να συνδυαστούν ιδανικά. Στην αντεπίθεση ο Μπουντόπουλος με το εξωτερικό φάλτσο έβγαλε τετ-α-τετ τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, που σούταρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 3-1.

larissasportnews.gr

 

Στα θετικά: Μπορεί ο Μαρουκάκης να πέτυχε και σήμερα δύο γκολ όμως ο παίκτης που έκλεψε λίγη από την λάμψη του κόντρα στον Πανελευσινιακό ήταν ο Γιώργος Μπουντόπουλος. Ο 23χρονος μέσος έφτιαξε το 2ο και το 3ο γκολ, έκανε ελάχιστα λάθη ενώ πρόσφερε και θέαμα με μερικές ατομικές ενέργειες.

Στα αρνητικά: Αδικαιολόγητη απροσεξία των παικτών της ΑΕΛ μετά το 2ο γκολ. Οι “βυσσινί” αποσυντονίστηκαν, έδωσαν αρκετά μέτρα στον αντίπαλο και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

 

Η διαιτησία: Θετικό βαθμό παίρνει ο Κατσικογιάννης στη σημερινή αναμέτρηση, το ίδιο και οι βοηθοί του. Ο ηΗπειρώτης ρέφερι δεν άφησε το σκληρό παιχνίδι δείχνοντας αρκετές κάρτες.
9

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ(Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης,Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72′ Κομεσίδης),Ουρτάδο, Μπουντόπουλος, Ροβίθης(57′ Πάτο), Μαρουκάκης

Στον πάγκο έμειναν: Ξενοδόχοβ, Κοντοχρήστος, Μπόγιοβιτς, Καπός.

Πανελευσινιακός(Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε(63′ Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης(65′ Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακάρας(33’ Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος

Στον πάγκο έμειναν: Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κυγάης, Πουρνός.

Διαιτητης: Κατσικογιάννης, βοηθοί: Καραλής, Διαμαντής, 4ος: Μαρόπουλος.

 

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη    Πανελευσινιακός   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

  • “Δεν Eίναι Τίποτα Οι Έξι Βαθμοί”

    τη σημαντικότητα και του δεύτερου εντός έδρας τριπόντου στάθηκε  ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Πανελευσινιακού με 3-1.

  • Είδε Tην ΑΕΛ O Μόρας

    Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο AEL FC ARENA για να παρακολουθήσει την ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική κόντρα στην ομάδα του Πανελευσινιακού.

  • ΤΕΛΙΚΟ: 3-1 H ΑΕΛ Τον Πανελευσινιακό

    Με 1-0 προηγείται στο ημίχρονο η ΑΕΛ του Πανελευσινιακού στο AEL FC ARENA μπροστά σε 8.000 οπαδούς.

  • Το Nέο Διοικητικό Συμβούλιο Της ΠΑΕ ΑΕΛ

    Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα το πρωί διεξήχθη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να εκλεγεί η νέα διοίκηση των Βυσσινί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΉταν Θέμα Ανωτερότητας! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων