Δευτερα 31 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η ΑΕΛ Απάντησε Με Νίκη Στο ''Σκληρό'' Ποδόσφαιρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικήτρια κατάφερε να φύγει από το ΔΑΚ Λαμίας η ΑΕΛ που επικράτησε με 0-2 κόντρα στην ομάδα της πόλης και δείχνει να συνεχίζει τα επιτυχημένα

φιλικά με… “σπασμένα” φρένα.

 

Στο πιο δύσκολο φιλικό της ΑΕΛ μέχρι στιγμής, έδειξε το καλό της πρόσωπο και κατάφερε να επικρατήσει σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά νεύρα και ένταση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Λαμίας, που θα αντιμετωπίσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Η δουλειά του Ράτκο Ντόστανιτς παράλληλα δείχνει να αποδίδει με τους παίκτες των “βυσσινί” να παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι.

 

Αρκετά τα νεύρα στο πρώτο μέρος με τους παίκτες των δύο ομάδων συχνά να δημιουργούν συρράξεις, με τα πράγματα να ηρεμούν στην επανάληψη. Πολύ καλή η ομάδα της ΑΕΛ που όποτε βρει χώρους και κινήσει γρήγορα τη μπάλα προς τα εμπρός μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Η πίεση της ΑΕΛ απέδωσε καρπούς, που κατάφερε να προηγηθεί και πάλι από νωρίς. Στο 4’ Χοτζάλι και Νικολακάκης μάρκαραν ψηλά τους αντίπαλους αμυντικούς, με τον δεξιό οπισθοφύλακα να πραγματοποιεί τη σέντρα, εκεί όπου ο Κοτσώνης στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

 

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι απέκτησε νεύρα, με τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας να μπαίνουν… δυνατά σε κάθε φάση. Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά ο Καβουσάκης δεν χρειάστηκε να επέμβει στα σουτ των Καραγιάννη και Καλλέργη.

 

Από το 15ο λεπτό και μετά πάντως η ένταση και συρράξεις πήραν τη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κοτσώνης μπήκε δυνατά σε μία φάση με αντίπαλο τον Πάτο, με τα αίματα να «ανάβουν» από εκεί. Ενώ στο 17’ σειρά πήρε ο Ενγκουέμ που χτύπησε τον Αναστασόπουλο εκτός φάσης για να δημιουργηθεί νέα.. μάζωξη και τον Σούλη Παπαδόπουλο από τους γηπεδούχους και τον Θωμά Κυπαρίσση να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και τον διαιτητή Τζοβάρα να παίρνει ρόλο πυροσβέστη.

 

Μετά τα χαμένα λεπτά της διακοπής, οι ομάδες επέστρεψαν για να παίξουν μπάλα με τα νεύρα όμως να υπάρχουν ακόμα. Στο 29’ ο Μπουντόπουλος πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και αφού κέρδισε και τις κόντρες δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση με τη μπάλα να περνά άουτ. Ενώ δύο λεπτά μετά σουτ του Ουρτάδο κόντραρε σε αντίπαλο για να καταλήξει κόρνερ.

 

Πάντως τα πράγματα δεν είχαν ηρεμήσει αρκετά και στο 35ο λεπτό συνέβη κάτι το αξιοπερίεργο. Ακόμα μία φορά ο Κοτσώνης βρήκε δυνατά τον Πάτο, με τον αμυντικό να είναι αρκετά προκλητικός από την αρχή του αγώνα. Ο διαιτητής Τζοβάρας για να μην κάνει χρήση της κόκκινης κάρτας, πήγε κατευθείαν στο πάγκο της Λαμίας, όπου και ζήτησε να αντικατασταθεί ο αμυντικός για συνεχιστεί το παιχνίδι και να αποφευχθούν νέα επεισόδια.

 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υπάκουσε και αντικατέστησε τον παίκτη περνώντας στη θέση του τον Καλαϊτζίδη. Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιόλογο με την ΑΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

 

Επιθετικά μπήκε και στην επανάληψη η ΑΕΛ που κατάφερε να απειλήσει δύο λεπτά μετά το σφύριγμα του διαιτητή Τζοβάρα. Μετά από ωραίο συνδυασμό από τα αριστερά ο Μπουντόπουλος βρήκε τον Ναγιάρ, που έστρωσε στον Μπανούση με τον τελευταίο να σουτάρει, αλλά τη μπάλα αφού βρήκε και σε αμυντικό να καταλήγει κόρνερ.

 

Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε για τους «βυσσινί» στο 56’ όταν ο Μπουντόπουλος πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και με ένα εκπληκτικό σπριντ, κατάφερε να ολοκληρώσει με γκολ το coast to coast νικώντας τον Ρίζο για το 0-2.

 

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν από τον Ράτκο Ντόστανιτς που περνούσε παίκτες συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα να είναι άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έτσι στο 70’ ο Πάτο μετά από ωραία ατομική ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά, για να δώσει έτοιμο γκολ στον Μασούρα, με τον νεαρό όμως με προβολή να στέλνει τη μπάλα άουτ.

 

Η Λαμία κατάφερε να φτάσει κοντά στο πρώτο της τέρμα, όταν ο Μπουλούλης επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ξενοδόχοβ εντυπωσιακά να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ προς τη λήξη του αγώνα. Το σκορ όμως δεν άλλαξε ποτέ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ΑΕΛ να φεύγει νικήτρια σε ακόμα ένα φιλικό.

 

Οι συνθέσεις

 

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τόσκας, Τσαμούρης, Κοντέων, Κοτσώνης, Αντωνίου, Ενγκουέμ, Καλλέργης, Νεόφυτος, Καραγιάννης, Ζουλιώτης.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Καλαϊτζίδης, Τριανταφυλλάκος, Νατσιόπουλος, Καραλής, Αλεξίου, Μπουλούλης, Παπαευθυμιου.

 

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (57’ Ξενοδόχοβ), Νικολακάκης (46’ Κομεσίδης), Κοντοχρήστος (57’ Μονιάκης), Βέρτζος (89′ Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς (73’ Χάμος), Μπανούσης (65’ Λαμπρόπουλος), Αναστασόπουλος (46’ Ναγιάρ), Ουρτάδο (79’ Καμπλιώνης), Χοτζάλι (46’ Μασούρας), Μπουντόπουλος (65’ Ροβίθης), Πάτο (87′ Οικονομόπουλος).

Πηγή: larissasportnews.gr

 

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη    φιλικό    λαμία   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΗ ΑΕΛ Απάντησε Με Νίκη Στο ''Σκληρό'' Ποδόσφαιρο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων