Κυριακη 26 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Έβγαλε Ειδήσεις Το Τραπέζι Του Κούγια Στους Λαρισαίους Αθλητικογράφους (ΦΩΤΟ)

Ιουλ 23
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ειδήσεις έβγαλε το γεύμα που παρέθεσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας που αποκάλυψε

τον αριθμό των παικτών που θα ανακοινωθεί την αυριανή ημέρα καθώς και την τοποθεσία της «πρώτης», της προετοιμασίας αλλά και άλλων ειδήσεων που επιβεβαιώνουν τα προ ημερών ρεπορτάζ του larissasportnews.gr.

Αύριο αναμένουμε την ανακοίνωση 18 παικτών που έχουν υπογράψει όλοι τριετές συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΕΛ και οι δύο από αυτούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Γιάννης Μασούρας (19χρονος επιθετικός) και Χρήστος Κοντοχρήστος (22χρονος αμυντικός μέσος) από την Παναχαϊκής. «Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε πρωταθλητές μεταγραφών αλλά να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος του πρωταθλήματος», ήταν η ατάκα του.

Η συζήτηση στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο AEL FC ARENA με τον Αλέξη Κούγια να διαβεβαιώνει πως αυτή θα είναι η έδρα της ΑΕΛ την ερχόμενη σεζόν ενώ είπε επίσης πως το μίνιμουμ τον εισιτηρίων που θα καλύπτουν τα έξοδα είναι τα 2 χιλιάδες με τον ίδιο πάντως να θέλει να βλέπει το γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα.

Στην ομιλία του Κούγια έγινε αναφορά και στο γεγονός πως η ΑΕΛ έχει χάσει σε θέματα σεβασμού σε σχέση με την υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ελλάδα και είναι προτεραιότητα του να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Επίσης, στο Καρπενήσι θα μεταβεί η ΑΕΛ στην περίοδο της προετοιμασίας ενώ την Τρίτη θα γίνει η «πρώτη» στο AEL FC ARENA.



Ερωτηματικό αποτελεί το διοικητικό σχήμα της ομάδας με τον Αλέξη Κούγια να ψάχνει τον πρόεδρο αλλά και το ολιγομελές σχήμα που θα προκύψει. Επίσης ειπώθηκε πως η επιλογή του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν 100% δικιά του, ενώ η επιλογή παικτών γίνεται με βάση τον χαρακτήρα και στη συνέχεια με βάση του ταλέντου.

Ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει ως πρόεδρος της Football League ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική γιατί θεωρεί την ομάδα του περαστική από αυτή τη κατηγορία. Ο γνωστός ποινικολόγος θα είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της 2ης τη τάξει κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και όχι μόνο της ΠΑΕ καθώς ανέφερε πως οι «βυσσινί» αναμένεται να εισπράξουν 200 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί και να ανέβει λόγω του brand name της ομάδας. Η χορηγία του ΟΠΑΠ φαίνεται πως δεν τον ικανοποιεί και αναμένονται κινήσεις σε αυτό το κομμάτι με σκοπό την αύξηση των εσόδων.

 

Πηγή: larissa sport news.gr (Toυ Χρήστου Ευθυμίου)

Ετικέτες Κούγιας    δημοσιογράφοι    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈβγαλε Ειδήσεις Το Τραπέζι Του Κούγια Στους Λαρισαίους Αθλητικογράφους (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων