Δευτερα 29 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Kούγιας Προς Οπαδούς ΑΕΛ: Ε Όχι Και Χασοδίκης! Έρχεται Λάρισα Απόψε Για Ραντεβού Με Επιχειρηματίες Που Θέλουν Να Μπουν Στην Ομάδα...

Ιουν 26
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Να γίνω ο ηγέτης της ΑΕΛ» είναι κατά δήλωση του το μεγάλο... όνειρο του Αλέξη Κούγια!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «okradio 104,8″ και την εκπομπή «Έλα να μάθεις»  του Γιάννη Καλογιάννη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για τις ανακοινώσεις ενάντια του από οργανωμένους οπαδούς των «βυσσινί» (Monsters, ΣΦΑ) καθώς και για τους στόχους του σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από την Lafarm.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον okradio 104,8:

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΣΦ Αλκαζάρ, απάντησε: «Την αντιμετωπίζω με χιούμορ. Να δεχτώ οποιοδήποτε χαρακτηρισμό, αλλά χασοδίκης με 22.000 δίκες; Ίσως τα παιδιά που την έγραψαν να είναι πολύ μικρά. Μη με πεις κακό δικηγόρο, κακό καπετάνιο και κακό ποδοσφαιριστή»!

Για τη συμπεριφορά που είχε στην Παναχαϊκή και σε άλλες ομάδες, όπως και για την περσινή πρόθεσή του να πάει στο Αιγάλεω είπε: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί της ΑΕΛ. Πράγματι προσπάθησα όχι να καταργήσω την Παναχαϊκή. Να πάω στο Αιγάλεω, στην Κόρινθο που πήγαμε, στη Ναύπακτο που θα παίζει του χρόνου. Όταν ο Δήμος δεν δίνει γήπεδο και η Ερασιτεχνική κάνει μίσθωση σε μία ακαδημία για τρία χρόνια τι μπορείς να κάνεις; Δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στην Πάτρα. Εγώ έφτιαξα αθλητικό κέντρο με δικά μου λεφτά, ανακατασκεύασα την Αγυιά με δικά μου χρήματα. Ούτε δάνεια πήρα, ούτε βρήκα έτοιμα γήπεδα.

Ο Δήμος δεν δίνει το Παμπελοποννησιακό και ας μην χρωστάς ούτε ένα ευρώ. Στα Γιάννενα γιατί δεν άλλαξα γήπεδο; Στον Άρη Πετρούπολης; Της Λαμίας τα καθίσματα εγώ τα έχω βάλει. Αν ήμουν κακεντρεχής θα τους έλεγα δεν πάτε στο διάολο, ας πάει η Παναχαϊκή στη Γ” Εθνική. Τα χρέη είναι ρυθμισμένα και δεν είναι δικά μου. Ας κάνουν οι οπαδοί έρευνα σε βάθος. Νομίζετε θα κάνω καλύτερο το όνομά μου αν πάρω την ΑΕΛ;».

Για τους Monsters, οι οποίοι ζητούν 15 ημέρες παράταση μήπως προκύψει ενδιαφέρον από Λαρισαίους, τόνισε: «Το αποδέχομαι απολύτως. Εγώ δεν διανοούμαι να είμαι μεγαλομέτοχος και να μην πηγαίνω στο γήπεδο. Θέλω να βλέπω τι δουλειά γίνεται. Είναι υπέροχο να βρεθεί ένας Λαρισαίος, ο οποίος ήταν σε όλη του τη ζωή ΑΕΛ. Η πρότασή μου στον Πλεξίδα περιλαμβάνει το απόλυτο. Ακόμα και πρόεδρος να μην είμαι. Να είμαι ο εγγυητής, ο οπαδός, αυτός που θα βάλει χρήματα και στη δύσκολη στιγμή θα στηρίξει ή που θα εκπροσωπήσει την ΑΕΛ στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Πηλαδάκης.

Είναι αδιανόητο για μένα να μην εμφανιστούν στο προσκήνιο άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την ΑΕΛ, επιχειρηματίες που έχουν πετύχει πράγματα στη ζωή τους. Αν αυτοί φτάσουν να αγοράσουν τις μετοχές αντί εμού θα είναι ό,τι πιο υπέροχο και ας γίνω νομικός τους σύμβουλος. Στην Παναχαϊκή τώρα συνειδητοποιούν τι πάει να γίνει. Δεν τους αρέσουν οι επιχειρηματίες που εμφανίζονται και ας έχουν λεφτά. Για να γίνεις ηγέτης πρέπει πρώτα να περάσεις από το ταμείο του προηγούμενου ιδιοκτήτη».

Για το αν θα έχει άμεσο στόχο την άνοδο: «Είναι δυνατόν να μην είναι στόχος η άνοδος. Συζητάω ήδη με προπονητές. Δεν θα πούμε ότι πάμε για άνοδο, για πρωτάθλημα ή για Ευρώπη μόνο με τα ονόματα και με τεχνικούς διευθυντές που σε κλέβουν και έφτασαν την ΑΕΛ να παίζει με χωριά».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σάκη Τσιώλη: «Του μίλησα στη Ρόδο και μου είπε ότι έχει δώσει τον λόγο του στην Κέρκυρα. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι. Καταλαβαίνω ότι τα περιθώρια στενεύουν. Με όσους μιλάω τους ζητάω υπομονή λίγες ημέρες. Έχω και 10-12 παιδιά που θα με ακολουθήσουν από την Παναχαϊκή, γιατί εγώ τα έχω ανακαλύψει».

Σχετικά με το αν θα μεταβεί στη Λάρισα: «Απόψε. Θα έχω ραντεβού με διάφορους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν. Μακάρι να έχουμε πολυμετοχικό σχήμα. Γι” αυτό είπα μακάρι να γίνει αυτό που ζητούν οι οργανωμένοι και να εμφανιστούν. Και εγώ θα είμαι ο ηγέτης, όχι ο επενδυτής δεν μου αρέσει και πολύ».

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες Κούγιας    δηλώσεις    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
''Έργα Με Αποτελέσματα Και Όχι Λόγια'' Της Ρένας Καραλαριώτου*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςKούγιας Προς Οπαδούς ΑΕΛ: Ε Όχι Και Χασοδίκης! Έρχεται Λάρισα Απόψε Για Ραντεβού Με Επιχειρηματίες Που Θέλουν Να Μπουν Στην Ομάδα... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων