Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Έφτυσε'' Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ Kαι Tώρα Tον Θέλει Η Τσέλσι!

Ιουν 03
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Νεαρός ταλαντούχος παίκτης που γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα και μετεγράφηκε στη Red Bull Σάλτσμπουργκ,

δέχθηκε πρόταση να δοκιμαστεί στην Τσέλσι.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε είναι σε θέση ούτε μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα που βγαίνουν απ’τα φυτώρια των ομάδων. Πληροφορηθήκαμε μία είδηση που ναι μεν αποδεικνύει, ότι η Ελλάδα βγάζει παιχτάκια, αλλά συν τοις άλλοις επιβεβαιώνει το γεγονός ότι περισσότερα από αυτά δεν θελουν να φορέσουν τις φανέλες των μεγαλύτερων εγχώριων ομάδων.

Αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Μητσόπουλο, ένα 14χρονο ποδοσφαιριστή που ανέπτυξε το ταλέντο του στις Ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σφάχτηκαν για να τον αποκτήσουν, η οικογένειά του όμως έκρινε να τον στείλει να παίξει μπάλα στο εξωτερικό για το συμφέρον του. Μάλιστα οι “πράσινοι” στους οποίους είχε δοκιμαστεί, ήθελαν να του υπογράψουν μακροχρόνιο συμβόλαιο, αλλά οι γονείς του πιτσιρικά δεν δέχτηκαν.

Όταν στα πόδια του παιδιού τους ήρθε η ευρωπαϊκή προοπτική, δεν το σκέφτηκαν καθόλου. Ο μικρός Παναγιώτης υπέγραψε συμβόλαιο με την Red Bull Σάλτσμπουργκ και έφυγε για την Αυστρία. Η απόφαση των γονέων του τον δικαίωσαν λίγο καιρό αργότερα. Και αυτό γιατί η Τσέλσι ζήτησε να τον δοκιμάσει το πενθήμερο 1-6 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να τον προσθέσει στο δυναμικό των Ακαδημιών της. Το AEK LIVE έχει μάλιστα στη διάθεσή του την επίσημη πρόσκληση των πρωταθλητών Αγγλίας για τον νεαρό Έλληνα.

Ποιός είναι όμως ο Παναγιώτης Μητσόπουλος;



Σε αυτό θα σας απαντήσει η συστατική επιστολή που είχε στείλει στη Red Bull ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος μπορεί στην ΑΕΚ να μην τον ήθελαν, αλλά έχει προσφέρει έργο στο χώρο των Ακαδημιών. Ο Ντανιέλο δουλεύει με τα παιδιά και βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι ιδανικός σε αυτό.

Για να δούμε τί λέει ο Μπατίστα για τον Μητσόπουλο. «Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2001. Απ’την ηλικία των 5 μέχρι των 9 ακολούθησε μαθήματα καράτε και κολύμβησης. Στην ηλικία των 6 κέρδισε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 8 του άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπάθησε να του αποσπάσει την υπογραφή συμβολαίου. Η ποιότητά του προσέλκυσε και άλλες ομάδες. Όπως ΑΕΚ, Ολυμπιακός, αλλά και ευρωπαϊκές.

Ο Παναγιώτης είναι ένας πανέξυπνος παίκτης, με ταχύτητα σκέψης και ικανότητα αντίληψης. Μπορεί να διαβάσει την επόμενη φάση στο παιχνίδι και τον χώρο που πρέπει να καλύψει. Είναι προικισμένος με διάθεση για μάχη και νίκη. Είναι από φυσικού του ηγέτης της ομάδας, κάτι που αντικατοπτρίζεται απ’τον τρόπο που καθοδηγεί τους συμπαίκτες του. Δεν φοβάται να πάρει ευθύνες», γράφει μεταξύ άλλων ο Μπατίστα.

«Ο Μητσόπουλος έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά (κοντρόλ και πάσα ακριβείας), δημιουργεί ευκαιρίες, έχει πολύ καλή ντρίμπλα, δεν φοβάται να σουτάρει, αλλά δεν είναι ατομιστής. Έχει ομαδικό πνεύμα, δίνοντας πολλές ασίστ», συμπληρώνει.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνολική περιγραφή του παίκτη απ’τον Ντανιέλο. «Ειναι ένας ολοκληρωμένος μέσος που φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του και καταστρέφει αυτό της αντιπάλου. Ακολουθεί πιστά την τακτική. Είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Είναι αριστεροπόδαρος αλλά χρησιμοποιεί και το δεξί, το οποίο χρειάζεται αν το βελτιώσει στον τομέα της ντρίπλας και στο σουτάρισμα.

Έχει σπουδαία μυική δομή και εκρηκτικότητα. Διαθέτε πολύ καλά σωματικά χαρακτηριστικά για την ηλικία του. Δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό», γράφει.

Τα στατιστικά πραγματικά εντυπωσιάζουν.



-Έχει 80-90 επαφές με την μπάλα σε κάθε παιχνίδι, το 75% εκ των οποίων έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία.
-Στο παιχνίδι 64% παίζει αριστερά και 36% δεξιά.
-Τρέχει 10-12 χλμ σε κάθε ματς με 19-21 σπριντ. Η υψηλότερη ταχύτητα που έχει μετρηθεί είναι ότι τρέχει με 26,7 χλμ την ώρα στο ματς.
-Σκοράρει 0,9 γκολ ανά παιχνίδι, έχει 3,7 τελειώματα και 6,4 ασίστς, 9,3 κλεψίματα.

Ο Μπατίστα στη συστατική του επιστολή καταλήγει: «Θα παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο».

Πηγή: aek-live.gr

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος''Έφτυσε'' Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ Kαι Tώρα Tον Θέλει Η Τσέλσι! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων