Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Γκολ Και... Ιnstagram! Μεγάλη Νίκη Ο Τύρναβος - Πιο Πολύ Την Πανηγύρισαν Στην ΑΕΛ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Τυρνάβου που επικράτησε με 2 – 1 της Λαμίας στο Στάδιο Αλκαζάρ, δίνοντας το έναυσμα

για πανηγύρια στην ομάδα της ΑΕΛ, με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς να απαθανατίζει την στιγμή και να την μοιράζεται στους φίλους του, μέσω του… Instagram!

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για την ομάδα του Τυρνάβου, με τον… «βυσσινί» Δημήτρη Γκούρτσα, να βρίσκει δίχτυα με το καλημέρα της αναμέτρησης. Ήταν συγκεκριμένα το 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και ο Λαμπρόπουλος έκανε μια χαμηλή σέντρα από τα αριστερά με τον Δημήτρη Γκούρτσα να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να σκοράρει για το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Ο γρήγορος ρυθμός έφερε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, με αυτήν την φορά η Λαμία να βρίσκει δίχτυα. Ο Πέρεθ στο 20ο λεπτό με κάθετη πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Νεόφυτο, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Πρίφτη, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά του γωνία, αφού αυτήν πρώτα… «έγλυψε» και το δοκάρι.

Και καπού εκεί ο γρήγορος ρυθμός χάθηκε. Οι δύο ομάδες «έκατσαν» με την μεν Λαμία να προσπαθεί να δημιουργήσει «ρήγματα» σοτν Τύρναβο κυρίως από τα δεξιά με τον Ανρί Καμαρά και τον δε Τύρναβο, με τον Δημήτρη Γκόυρτσα και από τον άξονα. Προσπάθειες που απλά μπήκαν στην στατιστική του αγώνα ως τελικές προσπάθειες με το ημίχρονο να «κολλάει» στο Χ και το 1 – 1.

Η επανάληψη ξεκίνησε εξίσου νοχελικά όπως και τελείωσε το πρώτο μέρος. Μια νοχελικότητα την οποία «έσπασε» ο Τύρναβος στο 63ο λεπτό, όταν και ο Μούσα Ποκόνγκ ξύπνησε τους υπόλοιπους 21 του γηπέδου σκοράροντας. Με γκολ «καρμπόν» με το τέρμα της Λαμίας, ο Τύρναβος πήρε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ. Κάθετη πάσα από τον άξονα στην πλάτη της άμυνας του Μιλουτίνοβιτς στον Ποκόνγκ και έξοχο πλασέ για το 2 – 1.

Μάλιστα το γκολ έδωσε ιδιαίτερη χαρά και στην «βυσσινί» οικογένεια που βρέθηκε στο γήπεδο, με τους Σούλη Παπαδόπουλο, Ζήση Ντελόπουλο, Νίκο Αργυρούλη και Σωτήρη Μάρκου να πανηγυρίζουν έξαλλα, την στιγμή όπου ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έβγαζε βίντεο την στιγμή με σκοπό στην συνέχεια να το ανεβάσει στο… Instagram!

Στο 90′+2′ ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Γεράσιμος Χαϊκάλης έπιασε την κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας του Τυρνάβου με τον Δημήτρη Πρίφτη με μια εκπληκτική απόκρουση να κρατά το 2 – 1 για το συγκρότημα του Αποστόλη Χαραλαμπίδη.

Η φάση αυτήν, ήταν και το τελευταίο… «κλικ» της αναμέτρησης με τους παίκτες του Τυρνάβου να κρατούν το 2 – 1, που ήταν ικανό να μοιράσει χαμόγελα και στην ίδια ομάδα του Τυρνάβου αλλά και την… συμπολίτισσα ΑΕΛ, που εάν και εφόσον κερδίσει στην Άμφισσα την Κυριακή, μπαίνει στο κόλπο και πάλι της εισόδου στα πλέι-οφ.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης Δ., Μιλουτίνοβιτς, Καραμανλής, Ποκόνγκ (86′ Δημητρίου), Γεωργίου (79′ “Οττα), Γκούρτσας, Νταντίδης, Ιβανίδης (55′ Παπασάββας).

Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης (76′ Νικλητσιώτης), Κακάρας, Ρεπετσάς, Νεόφυτος, Πέρεθ, Ομπράντοβιτς (60′ Χαϊκάλης), Κωστόπουλος, Ντελέκος (83′ Γιαννιτσάνης), Καμαρά Αν., Καμαρά Τζ.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ετικέτες Τύρναβος    λαμία    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 22:40

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΓκολ Και... Ιnstagram! Μεγάλη Νίκη Ο Τύρναβος - Πιο Πολύ Την Πανηγύρισαν Στην ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων