Σαββατο 31 Ιανουαριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Ή Mειώνεις Tο Συμβόλαιο Ή Φεύγεις»! Τελεσίγραφο Πλεξίδα Σε Παίκτες Της ΑΕΛ - ''Φευγάτος'' Ήδη Ο Σουάνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε διαπραγματεύσεις με τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με την Ζάκυνθο βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα

ο Βαγγέλης Πλεξίδας ο οποίος αποφάσισε τη μείωση των συμβολαίων τους στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες του larissasportnews.gr.

Συγκεκριμένα ο Πλεξίδας πρότεινε τη μείωση των συμβολαίων του Δημήτρη Σουάνη, του Θανάση Μουλόπουλου αλλά και του Πασχάλη Μελισσά δίνοντας τους διορία μέχρι αύριο (Παρασκευή 31/1) για να απαντήσουν θετικά καθώς σε διαφορετική περίπτωση θεωρούνται παρελθόν από τους «βυσσινί».

Τα ονόματα των τριών αυτών ποδοσφαιριστών δεν φαίνεται να είναι τα μόνα τα οποία έχουν δεχτεί… «κούρεμα» στα συμβόλαια τους, μιας και υπάρχει έντονη φημολογία για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή (τουλάχιστον) που του έγινε ακριβώς η ίδια πρόταση από πλευράς Πλεξίδα προκειμένου να συνεχίσουν στην ΑΕΛ, αλλιώς ελάχιστες μέρες πριν λήξει η περίοδος των μεταγραφών θα ψάξουν να βρουν νέα επαγγελματική «στέγη».

Μετά, λοιπόν, τις 11 μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί (δεδομένο είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλες) και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ ενδιαφέρον θα έχει και πόσες θα είναι οι αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ των «βυσσινί».

Σουάνης… τέλος!

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Δημήτρης Σουάνης αφού διάλεξε το δεύτερο σκέλος της πρότασης Πλεξίδα, αποφασίζοντας να μην δεχτεί τη μείωση του συμβολαίου του από την ΠΑΕ και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για την νέα του ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του larissasportnews.gr.

Ο 29χρονος επιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με την ΑΕΛ (6 ως βασικός) σε ένα διάστημα περίπου 6 μηνών χωρίς να πιάσει, σε γενικές γραμμές, υψηλά στάνταρ απόδοσης έχοντας παράλληλα και ένα τραυματισμό που τον κράτησε για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών ρυθμών.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ανέφερε πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ και κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται ενώ απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η θητεία του με τους «βυσσινί».

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    ποδοσφαιριστες    ΣΟΥΑΝΗΣ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ο Απερχόμενος Πρωθυπουργός... Της Δέσποινας Σβερώνη Χονδρονάσιου, Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Λάρισας
Ανοικτή Επιστολή Προς Νέους Και «Νέους»… Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.
Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Διχάζουν Τους Έλληνες Του Βασίλη Κόκκαλη - Υποψήφιος Βουλευτής Με Τους ΑΝ.ΕΛ Στη Λάρισα
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Ή Mειώνεις Tο Συμβόλαιο Ή Φεύγεις»! Τελεσίγραφο Πλεξίδα Σε Παίκτες Της ΑΕΛ - ''Φευγάτος'' Ήδη Ο Σουάνης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων