Δευτερα 29 Δεκεμβριου 2014

Βενιαμίν

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ντροπιαστική Εμφάνιση Από ΑΕΛ! "Διώξτους Όλους Φύγε Και Εσύ!" Γράφουν Από Σέρρες Λαρισαίοι Συνάδελφοι...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εκτός από τον Αποστολίδη που ήταν ο μόνος που είχε πάθος και προσπαθούσε σώζοντας την ΑΕΛ από σίγουρο διασυρμό.

Ντροπή και αίσχος η εμφάνιση από τους παίκτες και τον Θωμά Γράφα που ηττήθηκαν μόνο με 2 – 1 από τον Εθνικό Σερρών, αντί για 5 – 1. Ομάδα παρωδία.


Πολλά λάθη, κακός ρυθμός

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένει ή έχει την απαίτηση όπως είναι τα πράγματα η ΑΕΛ να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων δυσκόλευε κατά πολύ και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Με αποτέλεσμα να «πουλάν» εύκολα την μπάλα. Ωστόσο πολύ νωρίς η ΑΕΛ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία.


Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης απόσέντρα του Μουλόπουλου από τα δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του Γκούρτσα και ο Κραβαρίτης με διπλή προσπάθεια και την βοήθεια του δοκαριού μπλόκαρε την μπάλα. Ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι, δεν μπορούσαν να δημιουργούσουν φάσεις και περιορίστηκαν σε κάτι σουτ δίχως όφελος.

Ο Πινδώνης σκόραρε ξανά, αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε…

Οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Όμως οι «βυσσινί» ευτύχησαν να είναι αυτοί που θα «ανοίξουν» το σκορ. Ο Γκούρτσας βγήκε στα πλάγια δεξιά, σέντραρε, η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε αριστερά μέσα στην περιοχή στον Μπλέντι που σούταρε, οι αμυντικοί έδιωξαν στην γραμμή και στην επαναφορά ο Πινδώνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.


Εκεί που οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην μπορούν να αντιδράσουν… φτάσαμε στο 45΄+1΄. Όπου ο Τσουβαλτσίδης έκανε ότι ήθελε από τα δεξιά Μπλέντι και Κουρτεσιώτη, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε στο ύψος του πέναλτι στον ανενόχλητο Μαρίνου που με σουτ νίκησε τον Αποστολίδη ισοφαρίζοντας έτσι σε 1 – 1 στην εκπνοή του ημιχρόνου.


 Χάλια, χάλια, χάλια…

Η ΑΕΛ μετά το γκολ που πέτυχε ήταν άφαντη. Δεν υπήρχε καν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην ανατροπή και τα κατάφεραν κάνοντας… πλάκα στους «βυσσινί». Πρώτα όμως έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 50΄. Στην αντεπίθεση ο Ναστέφσκι βγήκε κυριολεκτικά μόνος του απέναντι στον Αποστολίδη, με τον γκολκίπερ να αποκρούει και στην συνέχεια ένα σουτ των γηπεδούχων με τον Τσιλούλη έδιωξε με το κεφάλι ο Δεληζήσης.


Φτάσαμε έτσι στο 60ό λεπτό του αγώνα. Πλάκα έκαναν την άμυνα της ΑΕΛ, Μερεσιώτης, Ναστέφσικι και Τσιλούλης και από τα πλάγια της μικρής περιοχής ο Μερτσειώτης έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία και έκανε το 2 – 1.


Μπράβο ρε Αποστολίδη!

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν ο μόνος που τα έδινε όλα και αν δεν υπήρχε αυτός η ΑΕΛ δεν θα είχε γλιτώσει τον διασυρμό. Αφού φάση δεν μπορούσε να κάνει. Οι αλλαγές ήταν αδιάφορες. Δεν έπαιζαν. Περπατούσαν. Ενώ ο Αποστολίδης δήλωσε «παρών» και στη μεγάλη ευκαιρία του Πλαβούκου στο 62΄αποκρούοντας το σουτ.


Και στο νέο πολύ μεγάλο τετ – α – τετ του Ναστέφσκι, μπλοκάρωντας την μπάλα, αλλά και στο επόμενο τετ – α – τετ στο 89΄του Τσιλούλη αποκρούοντας για ακόμη μία φορά την μπάλα; Απάντηση από την ΑΕΛ δεν υπήρχε. Αφού είχε τέσσερις τελικές στο πρώτο ημίχρονο και με την ολοκλήρωση του δευτέρου ημιχρόνου συνολικά είχε… πέντε. Τελικό αποτέλεσμα το 2 – 1.
Οι Συνθέσεις

Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Τσιλούλης, Δέντσας, Μαρίνου, Ναστέφσκι, Χατζηδημητρίου, Παβλούκος.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (54΄Περίκο), Πινδώνης, Μπιλά (34΄λ.τ. Τσιλιγκίρης), Γκούρτσας, Μπλέντι (50΄Σουάνης).

Πηγή: arenalarissa.gr (Του Μπάμπη Βασιλείου)

Ετικέτες ΑΕΛ    Σέρρες    Ήττα   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΝτροπιαστική Εμφάνιση Από ΑΕΛ! "Διώξτους Όλους Φύγε Και Εσύ!" Γράφουν Από Σέρρες Λαρισαίοι Συνάδελφοι... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων