Σαββατο 20 Δεκεμβριου 2014

Ιγνάτιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ανακοίνωση Tων Oργανωμένων Tου Ολυμπιακού Βόλου - "Oμάδα Της Ψευτομαγκιάς Και Των Σκανδάλων" Αποκαλούν Την ΑΕΛ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η πρώτη ανακοίνωση (σαν αυτές πριν των προηγούμενων παιχνιδιών με την ΑΕΛ) πριν από το ματς Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ είναι γεγονός

με τους οργανωμένους της ομάδας των «ερυθρολεύκων» να τονίζουν με… αυτό το τρόπο το πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτούς η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys: «Είναι αυτονόητο ότι το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της ψευτομαγκιάς και των σκανδάλων του γειτονικού νομού, είναι και αυτή τη φορά κάτι παραπάνω από σημαντικό για πάρα πολλούς λόγους.

Όλοι μας, κόσμος, ποδοσφαιριστές και προπονητής θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας μέσα από το ρόλο που του αναλογεί, να κάνει αυτά που πρέπει έτσι ώστε το βράδυ της Κυριακής να είμαστε όλοι χαρούμενοι από το αποτέλεσμα.

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε τον κόσμο σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε αυτή την νίκη.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ότι ο σύνδεσμος μας, το σπίτι μας στην Αγίου Δημητρίου, ανακαινίστηκε πλήρως και απέκτησε μια πολύ όμορφη και ζεστή εικόνα. Με αφορμή λοιπόν την ανακαίνιση, πραγματοποιούμε αγιασμό το Σάββατο στις 8 το βράδυ και έπειτα μια γιορτή-πάρτυ όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι οπαδοί και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου».

Πηγή: larissa sport news.gr

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑνακοίνωση Tων Oργανωμένων Tου Ολυμπιακού Βόλου - "Oμάδα Της Ψευτομαγκιάς Και Των Σκανδάλων" Αποκαλούν Την ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων