Κυριακη 21 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Διπρόσωπη Η ΑΕΛ - Εικόνες Από Το AEL FC ARENA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Νικηφόρο ήταν το φιλικό της ΑΕΛ απέναντι στην Παναχαική με σκορ 2-1 με δύο γκολ του Αναστασάκου. Η ΑΕΛ είχε και πάλι πολλά νεκρά

διαστήματα θέλοντας ακόμα αρκετά φιλικά παιχνίδια για να μπορέσει να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Από τους παίκτες των Βυσσινί ο Μπιλά ξεχώρισε δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά οι Εσπιν και Μελισσάς τα πήγαν πολύ καλά όπως και ο Αναστασάκος που σκόραρε δύο φορές και είχε και ένα δοκάρι.



Με εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος το παιχνίδι με την Παναχαική όπως αναμενόταν άλλωστε για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρακούτσης, ο Μουλόπουλος δεξιά, ο Κοντοδήμος  αριστερά, ο Μελισσάς με τον Εσπίν δίδυμο της άμυνας,  ο Τσεμπερίδης  με τον Πινδώνη στο κέντρο, ο Φορνέρ με τον Δεινόπαππα και τον Μπιλά πίσω από τον επιθετικό και ο Αναστασάκος μόνος του μπροστά. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ήταν λιγοστός καθώς δεν ξεπερνούσε τα 500 άτομα απόρροια του φιλικού με την ΑΕΚ και του κακού καιρού. Παρών στο γήπεδο ο πρόεδρος της Παναχαικής Αλέξης Κούγιας.



Στο 20΄λεπτό του αγώνα η πρώτη καλή στιγμή ήταν και το γκολ που σημείωσε όταν από ωρ4αία μπαλιά του Φορνέρ ο Μπιλά πρόλαβε στο σπριντ τον αντίπαλο του σέντραρε ο Ηλίας Αναστασάκος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 25΄λεπτό σημειώθηκε η δέυτερη πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ όπου ο Φορνέρ σούταρε δυνατά έξω παό την περιοχή αλλά η μπάλα βγήκε λίγο άουτ.

Στο 27΄λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία για την Παναχαική όπου συνοδεύτηκε με γκολα κάνοντας το 1-1 με δυνατό σουτ του Πατινιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ κόντραρε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα.



Στο 37΄ο Πινδώνης εκτέλεσε το φάουλ ο Μελισσάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να πηγαίνει άουτ. Μετά από δύο λεπτά φάση καρμπόν όπου ο Πινδώνης εκτέλεσε και πάλι το φάουλ με τον Μελισσά να παίρνει την κεφαλιά αλλά και πάλι η μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και έξω. Στο 40 ΄ ο Μπιλά πίεσε τον Σούλη του έκλεψε τη μπάλα και ο Αναστασάκος με προβολή έκανε το 2-1. Στο πρώτο μέρος σίγουρα η ΑΕΛ ήταν καλύτερη  αλλά και πάλι είχε μεταπτώσεις στην απόδοση της δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως λείπει ο ρυθμός.


Στο 61΄  λεπτό μια φάση που πραγματικά ‘άξιζε το χειροκρότημα  του κόσμου όταν ο Πινδώνης πέρασε τρεις αντιπάλους τους πάσαρε στον Αναστασάκο ο οποίος με ψιλοκρεμαστό σουτ βρήκε το κάθετο δοκάρι. Η βροχή που πέφτει από το πρώτο ημίχρονο έχει επηρεάσει κατά πολύ τις προσπάθειες των παικτών με την ΑΕΛ και πάλι να έχει κάποια καλά διαστήματα αλλά και με πολλά λάθη χωρίς να μπορούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να κρατήσουν μπάλα προκαλώντας τον εκνευρισμό. Στο 78΄ ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά  σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πήγε αόυτ. Το παιχν΄δι πια είναι κακό με παρά πολλά λάθη εκατέρωθεν δείχνοντας οι παίκτες πως κάνουν αγγαρεία μέχρι να τελειώσει το ματς.



ΠΑΕ ΑΕΛ: Καρακούτσης, Μουλόπουλος, Εσπίν,Μελισσάς, Κοντοδήμος,Τσεμπερίδης, Πινδώνης,Φορνέρ(84΄Μπαλογιάννης), Δεινόπαππας(50΄Στεφανίδης), Μπιλά, Αναστασάκος(73΄Γκούρτσας)

ΠΑΕ Παναχαική: Παπαδόπουλος, Χούσας, Μπαρούτας, Καργιάς, Σούλης, Αναστασόπουλος, Στεργίδης,Πατινιώτης, Κωστούλας, Πλέγας, Μασούρας

Έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Σκερλετίδης, Μαζιώτης

Διαιτητής: Μπουρμασόπουλος

Επόπτες: Καράμπουλας,Καρακώστας

4ος διαιτητής: Βλιώρας(Λάρισας)

Πηγή: larissa sport news.gr, ΦΩΤΟ Μιχάλης Αθ. Μπατζιόλας

Ετικέτες AEL FC ARENA    ΑΕΛ    παναχαική   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 21:30

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΔιπρόσωπη Η ΑΕΛ - Εικόνες Από Το AEL FC ARENA Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων