Πεμπτη 11 Σεπτεμβριου 2014

Ευανθία, Εύα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κρίμα Κι Άδικο! Έχασε Την Πρόκριση Στις Καθυστερήσεις Η Εθνική

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Εθνική Ελπίδων έκανε το καθήκον της, νίκησε με 3-1 την Πολωνία αλλά το γκολ των Σουηδών στις καθυστερήσεις του αγώνα

με την Τουρκία (4-3) έστειλε την ελληνική ομάδα στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου και της στέρησε τη θέση στα μπαράζ πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2015.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με τους παίκτες του Κώστα Τσάνα να παίρνουν το προβάδισμα στο 12' με τον Καρέλη. Η ψυχρολουσία ήρθε στο 24' όταν ο Πρζίμπιλκο ισοφάρισε για τους Πολωνούς, με το 1-1 να μένει μέχρι το 88'.

Ο Γιαννιώτας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, κέρδισε πέναλτι από τον Κομίνσκι, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1 φεύγοντας γρήγορα για τη σέντρα! Ακολούθησε ένα απίστευτο πεντάλεπτο, με την Ελλάδα να έχει δοκάρι με τον Βέλλιο, πριν ο Γιαννιώτας γράψει από πλάγια θέση το 3-1 εν μέσω αποθέωσης!

Σχεδόν ταυτόχρονα, η Σουηδία έκανε το 4-3 κόντρα στην Τουρκία και πήρε εκείνη το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του Euro. Η Ελλάδα έμεινε δεύτερη με έναν βαθμό λιγότερο (15), ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να πάρει την πρόκριση ως μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες των δέκα ομίλων.

Το ζεστό χειροκρότημα των 3.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων που τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά έχασαν την πρόκριση στις καθυστερήσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (85΄ Γιαννιώτας), Μαυρίας (71΄ Μπακασέτας), Λαγός, Βέλλιος, Καρέλης, Μπουχαλάκης (62΄ Μπούζας)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σούμσκι, Γιανίτσκι, Ντζβίνιελ (81΄ Λεβαντόφσκι), Καμίνσκι, Σράπεκ, Βζίλεκ, Ζίρο, Μπερεζίτσκι, Νταβίντοβιτς, Παβλόβσκι (76΄ Γκόλα), Πρζίμπιλκο

 

Πηγή: NewsIt.gr

Ετικέτες Εθνική    ελπίδες   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚρίμα Κι Άδικο! Έχασε Την Πρόκριση Στις Καθυστερήσεις Η Εθνική Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων